fbpx Családi vállalkozások figyelmébe ajánljuk! | SEED Alapítvány

Családi vállalkozások figyelmébe ajánljuk!

Mikortól érdemes bevonni a fiatalokat a cég működésébe? Hogyan alakítsuk ki a tulajdonosi szemléletet? Hogyan kezdjünk hozzá az utódlási tervezéshez? 

Ezeket a témákat ölelte fel a SEED Alapítvány által vezetett Kurázsi Konzorcium nyárindító workshop-sorozata június 23-a és július 7-e között. 

Az első alkalommal két olyan jógyakorlatot ismerhettünk meg a Roland Divatház és a Zsiráf Kreatív Ügynökség példáján keresztül arról, MIKORTÓL ÉRDEMES BEVONNI A LEENDŐ ÁTVEVŐKET a cég működésébe.

A teljes beszélgetés videója itt érhető el: Kurazsi Konzorcium Workshop - Mikortól érdemes bevonni az utódokat a cég életébe? - YouTube

A második alkalommal arról hallhattunk példákat a Rudas Holding, a Bringóhintó Kft. és a Rácz Consulting tulajdonosaitól arról, HOGYAN ALAKÍTSUK KI GYERMEKEINKBEN A TULAJDONOSI SZEMLÉLETET akkor is, ha a családi vállalkozás operatív vezetésében nem kívánnak részt venni.

A teljes beszélgetés videója itt érhető el: Kurazsi Konzorcium Workshop 2021 - A tulajdonosi szemlélet kialakítása - YouTube

A harmadik alkalommal azt mutatta be részletesen dr. Parragi Edina ügyvéd asszony, az MPK Partners Ügyvédi Társulás irodavezető partnere, HOGYAN KÉSZÍTSÜNK UTÓDLÁSI TERVET úgy, hogy az a családtagok szándékait is képviselje, ugyanakkor jogilag is érvényesíthető legyen.  

Részletek és a teljes beszélgetés videója itt érhető el: Kurázsi Konzorcium Workshop – Hogyan készítsünk utódlási tervet? – Kurázsi Konzorcium (kurazsi.com)

 

Ősszel folytatjuk a beszélgetéseket olyan témákat felölelve, melyek minden családi vállalkozásnál felmerülnek, előbb, vagy utóbb...

Kategória: