fbpx Hogyan válhat cégünk tanuló szervezetté? | SEED Alapítvány

Hogyan válhat cégünk tanuló szervezetté?

A mai rohanó világban a szervezetek versenyképességét csak egy módon tudjuk fenntartani, ha tanuló szervezetként működünk. A learning organization-né válást a tudásmenedzsment eszköztárának alkalmazása teszi lehetővé. A változás bajnoka a tudásmenedzser, vagy CKO (Chief Knowledge Officer).

2019 óta azért hirdetjük meg a Tudásbarát Szervezet díjat a Tehetség és Tudás Központ Alapítvánnyal közösen, hogy keressük azokat a vállalkozásokat, ahol már vannak jó példák, bevált jógyakorlatok arra, hogyan lehet a tudást megszerezni, a szervezeten belül tartani és gyarapítani. A díjazott szervezetek kiválasztásában segítő zsűri állandó tagja Gyulay Tibor, a KM-Expert Kft. alapítója és ügyvezetője. 

Amennyiben Nálatok is felmerült a tanuló szervezeti működés fejlesztése, szíves figyelmetekbe ajánljuk a KM EXPERT következő programját, a CKO Academy-t. Az első Magyar Tudásmenedzser Akadémia gyakorlatorientált módszerekkel készít fel a bevált tudásmenedzsment jó gyakorlatok alkalmazására. Az egyedülálló mélységű és intenzitású képzés dupla haszonnal kecsegtet: a részvevők az oktatás keretében nem csak tanulnak, de meg is valósítanak akciókat, így azonnal hasznosíthatják a tanultakat a szervezet előnyére fordítva.

A program weboldalán tudtok tájékozódni a részletekről: https://kmexpert.hu/cko-academy/

 

Aki szeretne előzetesen tájékozódni arról, hogy számára valóban hasznos-e a CKO Academy és jobban körbejárná ezt a kérdéskört, javasoljuk a részvételt a „Miért van szükségünk tudásmenedzserre?” című world café programon, mely szintén a KM-Expert Kft. szervezésében valósul meg:

https://kmexpert.hu/esemeny/miert-van-szuksegunk-tudasmenedzserre-world-cafe/

A workshopon a részvétel ingyenes.

 

A helyszínt a SEED Alapítvány új képzési bázisa nyújtja, ahol egy finom kávéval, teával mi, a SEED csapata is várunk mindenkit szeretettel.