fbpx Ingyenesen elérhető e-learning tananyagok kkv-k számára | SEED Alapítvány

Ingyenesen elérhető e-learning tananyagok kkv-k számára

A GINOP-1.1.10-20 „Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén” pályázat keretében a Budapest Institute of Banking (BIB) által fejlesztett, Vállalkozz okosan! online tananyag első hét modulja ingyenesen elvégezhető.

A kurzusok célja a magyar kis- és középvállalkozások megerősítése, a vállalkozók számára legfontosabb témák gyakorlatorientált, megoldásközpontú bemutatásával.  Miért készült? Azért, hogy a hazai kkv-k a járványhelyzetben is könnyen, gyorsan, ingyenesen jussanak információkhoz, ráadásul mindezt digitális készségeik fejlesztésével, elektronikus formában. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a Budapest Institute of Banking (BIB) által megvalósított E-learning tananyag fő céljai (i) a vállalkozói humán tőke fejlesztése; (ii) a digitális transzformáció és felzárkózás segítése és (iii) a magyar kkv-k növekedéshez szükséges tudás biztosítása. 

 A tananyag 9 modulból áll, amelyből az első 7 vált elérhetővé 2020. december 10-e óta:

Amennyiben az egyes modulok alatt található "Elkezdem a képzést" gombra kattintotok, megnyílik a Nexius Learning felülete, ahol egy gyors regisztráció után hozzáférhettek a tananyaghoz.

A szóban forgó képzés moduláris és modulokon belül is jól tagolt, így saját tempóban, akár 1-2 órás időszakonként, az érdeklődés sorrendjében is elvégezhető. A Vállalkozz okosan! egyaránt ajánlott a vállalkozásindítás iránt érdeklődő fiataloknak, munkavállalóknak és vállalkozóknak. A tananyag elkezdésére a regisztrációt követően folyamatosan van lehetőség a következő oldalon: www.ekkv.hu

Az e-képzések remek megalapozói, kiegészítői lehetnek olyan képzéseknek, programoknak, melyek a gyakorlati tapasztalat- és tudásszerzésre fókuszálnak.

„Forgassátok” az e-kurzusokat igényetek szerint, mondjátok el véleményeteket a tananyagok kapcsán és folytassátok fejlődéseteket a személyes konzultációt, egyedi problémáitokra válaszokat adó képzésekkel, workshopokkal, programokkal.