fbpx Július 12-től pályázható a Technológiaváltó támogatási program (GINOP Plusz 1.2.1-21) | SEED Alapítvány

Július 12-től pályázható a Technológiaváltó támogatási program (GINOP Plusz 1.2.1-21)

A 100 milliárd forint összértékű GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás célja a termelő és szolgáltató ágazatokban működő mikro-, kis- és középvállalkozások termelékenységének növelése, technológiai és szervezeti megújulásának támogatása. A vállalkozásonként 10 és 629,3 millió forint közötti támogatás formája feltételesen vissza nem térítendő támogatás. A kérelmek beadására 2021. július 12. és július 19. között van lehetőség. Ezt követően további két, 50-50 milliárd forint értékű kör várható 2021 őszén és 2022 elején. A vállalkozói visszajelzések alapján a pályázati űrlap kitöltése már a pályázat benyújtásának kezdete előtt 10 nappal megkezdhető, amellyel a benyújtás gyorsabbá válhat.  A pályázat keretében támogatható tevékenység a technológiafejlesztés, a termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztés, a technológiai kapacitások bővítése, az üzleti felhőszolgáltatások igénybevétele, továbbá az infrastrukturális és ingatlanberuházás, a tanácsadási szolgáltatások és a képzési szolgáltatások igénybevétele, az eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, a gyártási know-how beszerzése, valamint a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása. A támogatási intenzitás az 1. szakaszban várhatóan 45-70 százalék között alakul.
További részletek: www.vali.hu vagy palyazat.gov.hu

 

Miben tudunk segíteni a SEED Alapítvány és partnerei részéről:

  • a támogatási kérelem összeállítása során felmerülő kérdések megválaszolásában, 
  • a támogatási kérelem összeállításában, 
  • a választható, önállóan nem támogatható - de legalább egy kötelezően megvalósítandó - tevékenységek között szereplő képzési szolgáltatás biztosításában. 

 

A projekt keretében elszámolható képzéseink, melyen akár több munkavállaló is részt vehet a felhívásban meghatározott mértékig:

  • digITall – Digitális kompetenciafejlesztő tréning - a digitális céggé válást egyéni és csapat szinten is támogató képzésünk - digITall | SEED Alapítvány
  • Vállalkozói kompetencia-fejlesztő tréning - vállalkozói önismerettől, a marketing, menedzsment, pénzügyi tervezés, adózás, üzleti modellezés, prezentálás területeinek a résztvevő vállalkozásra szabott elméleti ismereteinek és gyakorlati alkalmazásának elsajátítása - Vállalkozói TTT (tudnivalók, tennivalók, tanulnivalók) | SEED Alapítvány