fbpx Lezajlott az utolsó online mentorválasztó rendezvény a Személyes Vállalkozói Mentorprogramban | SEED Alapítvány

Lezajlott az utolsó online mentorválasztó rendezvény a Személyes Vállalkozói Mentorprogramban

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az utolsó online mentorválasztó rendezvény keretében ismerhették meg egymást a programba beválasztott mentorok és mentoráltak. Az esemény célja az volt, hogy a mentoráltak kiválaszthassák azt a személyt, aki személyes támogatásával segíti őket elakadásaik feloldásában, üzleti céljai elérésében a féléves intenzív mentorálási folyamat alatt. Az online mentorválasztás során a kiscsoportos beszélgetések adta lehetőségek biztosítottak teret az ismerkedésnek, melynek keretén belül a bemutatkozásokat követően számos kapcsolódás alakult ki a vállalkozók között.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogram az utolsó mentorválasztó rendezvénnyel elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy ebben a formában az utolsó csoportnak volt lehetősége mentort választani, a programba való jelentkezés azonban még 2021. június 20-áig nyitott a mentorált vállalkozások számára.

A Személyes Vállalkozói Mentorprogramban rengeteg sikeres, már lezárult mentorálási folyamatnak lehettünk tanúi. A SEED Alapítvány Facebook oldalán rendszeresen megosztjuk a követőkkel azokat a mentor-mentorált páros videókat, melyekben a mentorálási folyamatok által szerzett tapasztalataikról számolnak be a programrésztvevők őszintén és kendőzetlenül.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit adhat számodra és a vállalkozásod számára a mentorálás, mindenképp kövesd a SEED Alapítvány honlapját és Facebook oldalát, ahol több olyan videót is megtekinthetsz, amely által megismerheted a programban résztvevő vállalkozókat és a program adta lehetőségeket is. Oszd meg ismerőseiddel is!

A legutóbb elkészült videóinkat itt elérheted el:

Segítség a generációváltásban: SEED Mentorprogram

SEED Mentorprogram a vállalkozóvá válás segítéséért

Jelentkezés a programba: https://mentorprogram.seed.hu/