fbpx Munkaerő-piaci trendek - 2022 | SEED Alapítvány

Munkaerő-piaci trendek - 2022

Szeretettel meghívjuk a PP Konferenciaközpont és a BKIK Munkaerő-piaci trendek–2022 című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt hibrid konferenciánkon.
  1. Helyszíni részvétel:
14000 Ft helyett 11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZPSZ22
P
 
     2. Távoli részvétel (videóközvetítés)
P
 
16000 Ft helyett 13 000 Ft + áfa. Kuponkód: SZPT22
P
 
     3. Kombinált részvétel (helyszíni és távoli):
P
 
18000 Ft helyett 15 000 Ft + áfa. Kuponkód: SZPK22
P
 
Figyelem! A kedvezmény igénybevételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Munkaerő-piaci trendek – 2022

Hova tűntek a munkavállalók?

 
Időpont: 2022. március 31. csütörtök 9.30–17.00

Helyszín a személyesen résztvevőknek: Budapest, BKIK Székház, Krisztina krt. 99.

Helyszín a távolról résztvevőknek: interneten jelszóval belépéssel.
 

Bérek az egekben, új munkaerő ha van, csak otthon dolgozna. Megoldás?

Fizikai és idénymunkás csak harmadik országból? Nehezített feltételek.

A munka és a munkavállaló új dimenzióba került. Létezhet még egyensúly?!


Helyszínen résztvevőknek grátisz Networking kapcsolatépítési program!
Távolról résztvevőknek 7 napig jelszóval nézhető!
Választhatja mindkettőt együtt (távolról és helyszínről részvételt)!

 

 
Miről szólunk?

Minden létező ágazatban munkaerőhiány van. Mi az oka? Nincs annyi ember, mint volt a járvány előtt? Az lehetetlen. Akkor hová szívódtak fel? Sem minőségi, sem mennyiségi új munkavállalót nem találunk. Honnan szerezzünk munkáskezet, hasznos agyat, szakértelmet? Hatalmasat emelkedett a minimálbér és a garantált bérminimum. A 25 év alattiak szja-mentességével kibírhatatlan bérfeszültségek keletkeztek. Béremelkedés az egekben. Teljesítménnyel fedezni a többlet bért lehetetlen ilyen rövid idő alatt. A hibrid munkavégzés eluralkodott, az otthoni és irodai munkavégzés váltását már nélkülözhetetlen feltételként szabják meg a munkahelykeresők. A járvány miatt sok a kieső dolgozó, helyettesítésünkre kívülről még csak remény sincs.

A munka és a munkavállaló fogalma is átértékelődött, új dimenzióba ment át.

Hogyan lehet ebben a szürreális helyzetben egyensúlyt teremteni a munkaadóknak? Milyen új válaszokat szült az élet a kihívásokra? Milyen megoldásokban gondolkodjunk a felborult világunkban a normális működés érdekében?

Kiknek szólunk?

Előadóink sok hasznos tanáccsal, bevált gyakorlatok bemutatásával készültek, hogy a résztvevő kkv-döntéshozók az új normális munkaerő-viszonyokban megtalálják az egyensúlyt.

 

Választható részvételi lehetőségek
  1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)
  2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)
  3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés) 

 

A konferencia részletes programja és regisztráció
 

Értesítjük, hogy minden egyes befizetett regisztrációs díjból 300 forint nettó összeget átutalunk azoknak a karitatív munkát végző szervezeteknek, melyek az ukrán határ mentén segítenek a háború elől menekülteknek.

Rendezők:

 

További felvilágosítás és információ
 

(1) 239 - 9597  konferencia@ppkonferencia.hu

Weboldal: www.ppkonferencia.hu

Kattintson ide a leiratkozáshoz


Tájékoztatjuk, hogy meghívónk kiküldése során a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben, valamint a Parlament és a Tanács GDPR- az EU új általános Adatvédelmi rendeletében foglaltaknak megfelelően jártunk el, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően. Abban az esetben, ha a leiratkozási linkre kattintva nem tud sikeresen leiratkozni, kérem szándékát jelezze a leiratkozas@ppkonferencia.hu  e-mail címen.

Ez az üzenet kizárólag a Címzettnek szól. Azon Személyek, vagy Cégek, akik nem címzettjei, jogosultjai ennek az üzenetnek, nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel azt, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet valamely, az internet sajátosságainak következtében felmerülő okból tévesen kapta meg, úgy kérjük, semmisítse meg és értesítse az üzenet küldőjét, illetve legyen szíves hírlevelünkről leiratkozni. Felhívjuk figyelmét, hogy a levélnek mind címzettje, mind tartalma harmadik személynek beavatkozásával befolyásolható, ezekből az okokból fakadó következményekért - mint illetéktelen címzett, hamisított tartalom, vírus - a PP Konferenciaközpont Kft. nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben hasonlót tapasztal, úgy kérjük a levelet továbbítsa felénk a fent megadott e-mailcímen az eset további kivizsgálása végett.