fbpx Nemzetközi kapcsolatokat és tudást hoz számotokra, ha csatlakoztok az ifempower díjmentes programjaihoz | SEED Alapítvány

Nemzetközi kapcsolatokat és tudást hoz számotokra, ha csatlakoztok az ifempower díjmentes programjaihoz

A következő eseményre április 13-án kerül, melyre március 31-éig kell regisztrálni. Bár az esemény a Tavaszi Egyetem keretében valósul meg, ez nem csak egyetemistáknak szól, hiszen a program délutáni esményein vállalkozástámogató szervezetek, üzleti angyalok, aktív vállalkozók és szakértők is megjelennek.

A 2. szakértői eseményre a SEED Alapítvány is meghívást kapott, így Portóban mi is bemutathattuk képzési és mentorprogramunkat. Most ismerjük meg együtt mások programjait, véleményét!

Az ifempower Téli Egyetem tanulmányi program sikere után következik a Tavaszi Egyetem! A második tanulmányi program elindítása fontos mérföldköve a HÉTFA által koordinált projektnek, melynek egyetemi kurzusain már közel 200 női hallgató vett részt a partneregyetemeken.

Az ifempower projekt az Európai Unió Erasmus+ programja által társfinanszírozott projekt, melyben 7 európai ország 9 partnerszervezete vesz részt. Az ifempower projekt fő célja, hogy a nőket a vállalkozói tevékenység folytatására ösztönözze. A projekt 2018 szeptemberében indult és 3 évig fog tartani.

Az ifempower Tavaszi Egyeteme egy intenzív tanulmányi program a partneregyetemekről kiválasztott női hallgatók számára.  A résztvevők a projekt partneregyetemeiről – Budapesti Corvinus Egyetem, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Sigmund Freud University (Ausztria), és Andalucía Emprende (Spanyolország) – érkeznek.

A Tavaszi Egyetem hetében kerül megrendezésre a projekt negyedik online szakértői eseménye is, 2021. április 13-án 10.00-17.00 között. Az esemény délelőtti programja egy pitch verseny lesz, mely során a Tavaszi Egyetem diákjai 3 percben mutatják be üzleti ötletüket a szakmai zsűrinek és a közönségnek. Délután kiscsoportos és egy kerekasztal-beszélgetések révén kapcsolatépítésre, valamint online tudáscserére is lehetősége nyílik a résztvevőknek, akik között vállalkozástámogató szervezetek, üzleti angyalok, aktív vállalkozók és szakértők is megjelennek.

Az esemény angol nyelvű, ingyenes és előzetes regisztráció alapján nyitott minden érdeklődő számára. A szekciókról és az előadókról itt olvashattok bővebben.

Az eredeti tervek szerint az esemény Csíkszeredában, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem szervezésében tartottuk volna meg, azonban a COVID-19 járványhelyzet miatt a partnerség a virtuális rendezvény mellett döntött, így a rendezvényre ezúttal online kerül sor. Szerencsére az online formátum is számos pozitívummal rendelkezik, a digitális és okos megoldások használatának lehetősége korlátlan, így a résztvevők egy interaktív és sokszínű programra számíthatnak.

Regisztráljatok legkésőbb 2021. március 31-ig az ingyenes eseményre, erre a linkre kattintva.

Amennyiben a jövőben sem szeretnétek lemaradni az Ifempower programjaikról, látogassatok el az ifempower.eu oldalra, valamint iratkozzatok fel hírlevelükre! A projektet a LinkedInFacebookInstagramTwitter és YouTube felületein is figyelemmel kísérhetitek őket.