fbpx PÉNZ7 Csatlakozz a vállalkozói önkéntesek táborához! | SEED Alapítvány

PÉNZ7 Csatlakozz a vállalkozói önkéntesek táborához!

Kedves Vállalkozó!

Minden évben lehetőségünk van a vállalkozói létet megismertetni és megszerettetni a ma diákjaival, a jövő fiataljaival. Mi, a SEED részéről élünk is az alkalommal és hintjük az "igét".... Gyere velünk Te is idén (is)! Legalább két okot tudok mondani, hogy miért? Mert (1) nekünk, akik ebben a világban mozgunk nap mint nap, a felelősségünk megmutatni, hogy jó vállalkozónak lenni példaértékű dolog, elismertséget ad, így igenis ott kell lennie a fiatalok választható karreirútjai között, (2) nekünk is lehetőséget ad bepillantást nyerni a fiatalok életébe, gondolkodásába, ami nem csak frissességet ad, hanem információt is róluk, mint jövőbeli munkatársakról, versenytársakról.

Ezért....

Nagy örömmel tájékoztatunk, hogy ebben a különleges évben is megvalósítják Partnereink a PÉNZ7 Pénzügyi és Vállalkozói témahetet - 2021. március 1-5.  – az általános és középiskolás fiatalok aktív bevonásával, együttműködve az Emberi Erőforrások Minisztériumával és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal.

A PÉNZ7-ről

A Pénz7 a Global Money Week és a European Money Week nemzetközi kezdeményezések hazai hivatalos programsorozata. Célja, hogy pénzügyi tudatosságra nevelje az általános- és középiskolás korosztályt, formálja gazdasági szemléletüket., bővítse ismereteiket, és fejlessze vállalkozói kompetenciáikat.

A JAM Magyarország felhívása az alábbiakban tekinthető meg:

A vállalkozói témahétről

Az idei PÉNZ7 vállalkozói témarésze, melynek címe InnoVÁL(L) – Vállalkozz okosan! innovációra és felfedezésre ösztönzi a fiatalokat, akik online keretek között fejleszthetik kreatív, kooperációs és vállalkozói készségeiket számos téma megismerésével. A vállalkozókkal való online találkozások során, az önkéntes történeteiből, sikereiből, motivációjából pedig inspirációra lelhetnek. 

Különösen fontosnak tartjuk ezen találkozásokat a jelenlegi helyzetben, amikor a társas kapcsolatok átértékelődnek és még fontosabbá válik az, hogy utat mutassunk a feltörekvő generációnak, élményeket adjunk diákoknak, önkénteseknek egyaránt!

Csatlakozzon

Ha Ön lelkes, a munkája iránt elhivatott vállalkozó és szívesen mesélné el saját történetét (kerülve a direkt marketinget)! Ha nyitott arra, hogy munkájáról, sikereiről büszkén, a buktatókról, kudarcokról kellő őszinteséggel beszéljen egy osztálynyi diák előtt!

A vállalkozói kompetenciafejlesztés 3 egymást követő tanórában zajlik, az önkéntesek bekapcsolódását az utolsó órában kérjük, így ez maximum egy órás elfoglaltságot jelent.

Legyen olyan hatással a diákokra, amely tényleges változást idézhet elő!

Segítsen, hogy a fiatalok megtalálhassák a kapcsolódást a között, amit az iskolában tanulnak, és amire a való életben is szükségük lesz, hogy sikeressé váljanak a munkaerőpiacon és a mindennapokban! Az Ön segítségével hihetnek önmagukban, ötleteikben, ezáltal sikeres, kompetens és munkájukkal elégedett felnőttekké válhatnak!

Hogyan regisztrálhat?

Közvetlenül a www.penz7.hu weboldalon a Regisztráció önkénteseknek menüpontban (a 73697-es munkahelyi intézményi kód kiválasztásával)

Írjon nekünk a penz7@ejam.hu email címre, és kollégánk felveszik a kapcsolatot a regisztráció menetével kapcsolatban!

Keresse koordinátorunkat a JAM központi telefonszámán: +3670/272-2312!

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a penz7@ejam.hu email címen vagy a +70/272-2312-es telefonszámon!