fbpx Személyre szabott programokhoz ismernünk kell az igényeidet! | SEED Alapítvány

Személyre szabott programokhoz ismernünk kell az igényeidet!

Ha te is így gondolod, akkor kérlek segítsd egy régi együttműködő partnerünk WINGATE néven, női vállalkozások fejlesztésére indult projektjét egy anonim kérdőív kitöltésével.

A projekt valós problémákra és igényekre kíván választ adni, ezért első lépésként felméri a magyar vállalkozónők szükségleteit is. Az így kapott visszajelzések alapján olyan tananyagokat fejlesztenek, amelyek a későbbiekben elérhetőek lesznek képzések formájában.  

 

A WINGATE  projekt az EGT és Norvég Támogatási Alap a Regionális Fejlesztésért c. forrásból nyert támogatást, amelyből a nemzetközi konzorcium a női vállalkozók, valamint a szintén női üzleti angyal befektetők képzését, tananyag-fejlesztést, valamint a közösségük építését szolgáló online platform létrehozását fogja megvalósítani.

A Konzorcium tagjai Magyarországon az SKC-Consulting Kft. és a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület. További partnerek a szerb Serbian Venture Network (SEVEN), a román National Association of Entrepreneurs (ANAA) és a norvég Kvinner i Business (KIB). Céljuk, hogy egy zöld, versenyképes és elfogadó vállalkozói környezet jöjjön létre Közép-Kelet Európában. Ennek érdekében a WINGATE projekt a régió női vállalkozóit fogja támogatni. 

A projekt weboldala angol nyelven készült, de Magyarországon minden felmérés, esemény, tananyag és képzés magyar nyelven is elérhető lesz.