fbpx Business Model Canvas workshop | SEED Alapítvány

Business Model Canvas workshop

Üzleti terv készítése vizuális üzleti modellezéssel - már nem csak hölgyeknek!

Az elmúlt években a Budapest Bankkal közösen felépített, kifejezetten a női vállalkozóknak szóló Dobbantó Programban biztosított Business Model Canvason alapuló, egynapos üzleti tervezési kurzust a SEED Alapítvány most valamennyi vállalkozói körnek kínálja, tehát a férfi vállalkozásoknak vagy a családi vállalkozásoknak egyaránt. Ezzel egyidejűleg korábbi Dobbantó tréningen résztvevő vállalkozók is aktualizálhatják üzleti modelljüket.

A szolgáltatás célja az Ön vállalkozása - amely lehet egy tervezés alatt lévő induló, vagy egy kiutat kereső meglévő vállalkozás is - üzleti modelljének közös átgondolása, és ennek alapján üzleti tervének elkészítése. A szolgáltatás alapja egy világszerte elterjedt üzleti tervezési módszertan, a "Business Model Canvas", amelyben vizuálisan kerül feldolgozásra és elemzésre a vállalkozás minden lényegi működési eleme és ezek összefüggése.

Hogyan kell egy vállalkozást elindítani, vagy egy új üzletágat kiépíteni, és ehhez milyen tervezési lépésekre van szükség? Életképes-e a vállalkozási ötlet vagy a vállalkozás? Hogyan lehet ezt megállapítani? Mit akarunk elérni a vállalkozásunkkal, milyen célokkal és kihívásokkal szembesülünk egy vállalkozásban? Ezeket a kérdéseket válaszolja meg mindenki egyénileg a workshop.

A csoport Dr. Csepeti Ádám segítségével sajátítja el a Canvas üzleti modellezés módszerét. A világszerte népszerű Business Model Canvas lehetőséget ad a résztvevőnek, hogy egy „vásznon” lássák saját vállalkozásukat vagy vállalkozási tervüket.

A  képzés díja a résztvevők számára 35 000 forint + ÁFA.

A következő egynapos Business Model Canvas képzésünkre október 30-án kerül sor.

Jelentkezzen mielőbb!

<< JELENTKEZÉS >>

Jelentkezési határidő: 2019. október 25.

Üzleti terv készítése vizuális üzleti modellezéssel – már nem csak hölgyeknek!

Ha eddig is érdeklődött a SEED Alapítvány Business Model Canvas módszerre épülő workshopja iránt, de férfiként nem fért bele a Dobbantó programba, vagy újra részt venne ezen a workshopon, most biztosítjuk a lehetőséget! Egy vállalkozás üzleti terv nélkül olyan, mint egy hajó az óceánon útiterv nélkül. Tart valamerre, de nem tudatosan építkezve, elkerülve a veszélyes zátonyokat, kihasználva a... Read more