fbpx e-Kereskedelem workshop | SEED Alapítvány

e-Kereskedelem workshop

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem szabad alábecsülnünk a magyar e-kereskedelmi piacot.
Csupán az elmúlt 4 évben mérete 2,5-szeresére nőtt.

  • Szeretnél te is az online térben értékesíteni, vagy elindultál már ezen az úton, de kétségeid vannak afelől, hogy a legjobb platformot választottad-e?
  • Mitől más az online és az offline kereskedelem?
  • A vevők digitális térben történő elérése felveti a kérdést, melyik a legjobb választás?

Workshopunk alkalmával Göndöcs Gábor (Eco-cortex Kft.) vezetésével ezeket a kérdéseket járjuk körül az alábbi tematika szerint.

A képzés megvalósítását biztonsági okokból az online térben szervezzük. Ehhez a ZOOM alkalmazást használjuk. Amennyiben technikai segítségre van szükség készséggel állunk rendelkezésre, illetve a workshop előtt hasznos útmutatót küldünk minden jelentkezőnek. 

A workshopon való részvétel biztosításához a részvételi díjat a jelentkezéssel egyidőben legkésőbb 2021. február 8-án 12:00 óráig kérjük átutalni vagy befizetni a  SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 11702036-20721866 számú bankszámlájára.    

A számlát a költségviselő nevére, megadott címére elektronikus úton állítjuk ki és küldjük meg.

Számlát csak a számlatulajdonos nevére tudunk kiállítani. Az átutalt önköltséget lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni!


Az online képzésen való részvételhez internet hozzáférésre és számítógépre lesz szüksége.

Workshop időtartama: 1 nap, mely előzetes tervek szerint a hét pénteki napja, 9:00-14:30 óra között.

Időpont: Következő alkalom tervezés alatt. A pontos dátum a jelentkezők függvényében kerül kitűzésre.

Részvételi díj: 35.000,- + Áfa

 

Az Adatkezelési Tájékoztató-t a linkre kattinva olvashatja el!

Tudnivalók, tennivalók és tanulnivalók az e-Kereskedelemről

Sok vállalkozásnak megváltoztak a lehetőségei a célcsoport elérése terén. Az e-kereskedelem workshopot azoknak ajánljuk, akik tervezik és szükségét érzik, hogy az értékesítést áthelyezik az online térbe. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem szabad alábecsülnünk a magyar e-kereskedelmi piacot. Csupán az elmúlt 4 évben mérete 2,5-szeresére nőtt. Szeretnél te is az online térben értékesíteni, vagy... Read more

Új szolgáltatásunk indul! Hogyan kezdj kereskedni az interneten? Tudnivalók, tennivalók és tanulnivalók az e-kereskedelemről.

Új szolgáltatást indítunk útjára a Vinter szakértőjének bevonásával 2020. december 4-én , melynek célja elmélyedni az elektronikus kereskedelem rejtelmeiben és gyakorlati ismereteket szerezni arról, hogy milyen konkrét lépéseket kell megtenni az értékesítés megkezdéséhez. Tervezett új időpont: 2021. január 15. Kedvcsinálóképpen hallgasd meg a november 5-ei Online Vállalkozói Fórum videóját, ahol... Read more