fbpx 30 Inspiráló vállalkozónő, DOBBANTÓ sztorik | SEED Alapítvány

30 Inspiráló vállalkozónő, DOBBANTÓ sztorik

DOBBANTÓ logo

A Dobbantó program, 10 éves jubileumának alkalmából a Budapest Bank ünnepi kiadvánnyal készült, amelyben 30 olyan sikeres vállalkozónő meséli el személyes történetét, akik maguk is elvégezték a Dobbantó tréninget.  A kiadvány bemutatása és az ünnepi alkalom a járványügyi helyzet miatt erre az évre tolódott.

A Budapest Bank 2010-ben indította el „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” programját, melynek megvalósítására felkérést és együttműködést kínált a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványnak. Fő célként a nők pénzügyi és vállalkozói ismereteinek bővítését, készségeik fejlesztését tűztük ki. A programot úgy finomhangoltuk, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói kompetenciákat, és átfogó ismereteket is nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben, másfelől pedig lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére.

Az eseményen kerekasztal-beszélgetést is sor került amelynek vendégei Tölgyes Orsolya, a Budapest Bank kommunikációs vezetője, Kéri Viktor, a Budapest Bank kisvállalkozói szegmensének értékesítési támogatója és egyben a tréning pénzügyi moduljának vendégelőadója, Soltész Anikó, vállalkozás menedzsment tréner, valamint Novákné Gergely Vera, a MediLine Üzletház ügyvezetője, aki szintén trénerként és mentorként kíséri végig a képzésen résztvevő hölgyek útját és tapasztalatait. A beszélgetés moderátora Békéssy Olga, a nőiváltó.hu portál alapító-főszerkesztője ,  volt, aki saját maga is elvégezte a Dobbantó tréninget.

A kerekasztalban résztvevők értékelték az eddigi képzéseket, meséltek az elmúlt évek tapasztalatairól, inspiráló Dobbantó sztorikat osztottak meg.

Gratulálunk a kiadványban szereplő vállalkozónőknek, és az elmúlt évek összes "Dobbantósának". 

Köszönet

  • a megvalósításban részvevő trénereknek, szervezőknek a kezdetektől egészen napjainkig,
  • a Budapest Bank támogatásáért.

Örömmel nyugtázzuk, hogy a megvalósult 23 képzés során az elmúlt több, mint 10 évben mintegy 450 vállalkozónőnek tudtunk segítséget nyújtani vállalkozásuk elindításában vagy továbbfejlesztésében, feltérképezni a lehetőségeket, közös munkával üzleti terveket faragni az elképzlésekből, az üzleti álmokból.

Az inspiráló történeteket itt olvashatjátok: 
http://www.dobbantoprogram.hu/site/assets/files/2740/dobbanto_sztorik.pdf?fbclid=IwAR0vsKunEVqD932lhUIOumBqVj-8mqzCzd-TDaW5D3mkePU4g6u1fX7sn8A