fbpx A háború várható gazdasági hatásai - Hogyan rakjunk rendet az információk kavalkádjában? | SEED Alapítvány

A háború várható gazdasági hatásai - Hogyan rakjunk rendet az információk kavalkádjában?

Online Vállalkozói Fórum - Egy szakértő, egy vállalkozó, egy téma, 1 óra

A következő szakmai beszélgetés időpontja:
2022. március 30., szerda, 16:00-17:30 

Meghívott szakértő:

  • dr. Szepesi Balázs, az MCC Közgazdasági Iskolája vezetője

A téma:

A háború várható gazdasági hatásai - Hogyan rakjunk rendet az információk kavalkádjában?

Részletes program:

Ahogy a COVID-19 járvány kezdetekor a SEED Alapítvány munkatársai és trénerei, szakértői egyöntetűen megmozdultunk, hogy azonnali segítséget nyújtsunk a vállalkozásoknak, a szomszéd államban zajló orosz-ukrán háború várható gazdasági hatásainak mérséklésében is szeretnénk segítséget nyújtani.

Bár magánemberként mindannyian részt vettünk és veszünk folyamatosan a menekültek támogatásában, a SEED Alapítvány részéről azokat a felületeket keressük, ahol kapcsolatrendszerünk és szakértelmünk révén a hazai vállalkozásokat ért gazdasági hatásokat tudjuk azonosítani és információval szolgálni.

A portfolio.hu internetes oldalán március 10-én jelent meg Szepesi Balázs, a Mathias Corvinus Collegium Közgazdasági Iskolája vezetőjének cikke, melyben néhány fontos szempontot fogalmazott meg arról, hogyan érdemes értelmezni, értékelni a háború gazdasággal kapcsolatos híreit.

A 2022. év első Online Vállalkozói Fórumát - rendhagyó időpontban, csütörtök helyett szerdán - ezzel a témával kezdjük, ahol meghallgathatjuk Szepesi Balázs úr meglátásait és beszélgetünk arról, hogyan fordíthatóak le ezek a hatások a vállalkozásokat ért szintjére.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220310/a-haboru-varhato-gazdasagi-hatasai-hogyan-rakjunk-rendet-az-informaciok-kavalkadjaban-532261?fbclid=IwAR1nXCXSf9WsC_1AsqbbXrgPygf7EJXYhbSb3SjBbkui1yxHVML-kUZuaUQ#


A fórumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2022. március 30. 12:00