fbpx A SEED akkreditált tanácsadója a mikro-, és kisvállalkozások számára kiírt támogatott tanácsadási programnak | SEED Alapítvány

A SEED akkreditált tanácsadója a mikro-, és kisvállalkozások számára kiírt támogatott tanácsadási programnak

A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése tanácsadás segítségével.

A program keretében támogatás vehető igénybe a SEED Alapítvány, mint akkreditált tanácsadó szervezet segítségével szervezetfejlesztés, vállalati stratégia, marketing és esélyegyenlőségi területeken az ország minden régiójában. Lehetőség van többek között üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, illetve egyéb, a vállalkozás működését elősegítő tevékenységek vissza nem térítendő forrásból történő finanszírozására.

A program célja továbbá, hogy egy vállalkozás indításához, illetve további eredményes működtetéséhez szükséges információk elérése, valamint az egyedi, vállalkozás-specifikus üzleti tanácsadás a már kiépült vállalkozásfejlesztési intézményrendszerre, illetve szakemberekre alapozva valósuljon meg.

A pályázat keretében elnyerhető támogatás minimális összege 100 ezer forint, maximális összege 2 millió forint lehet. A támogatás mértéke projektmérettől függően változhat: 200 ezer forinttól 4 millió forintig terjedő projektméret esetén a támogatás nem haladhatja meg az 50 százalékot, 4 millió forint feletti projektméret esetén pedig a 30 százalékot, míg a két projektméret közötti intervallumban a 40 százalékot.

A program európai uniós és hazai forrásból valósul meg a Regionális Operatív Program gazdaságfejlesztési prioritásának keretében.

A pályázatról bővebben az alábbi weboldalon tájékozódhat: https://www.tanacsadastamogatas.hu