fbpx A SEED egy jobb helyre költözött - ajándék a levélben! | SEED Alapítvány

A SEED egy jobb helyre költözött - ajándék a levélben!

Tárhely.Eu

Ma már minden vállalkozás és szervezet számára az egyik legkritikusabb kérdés és mindenképpen megoldandó feladat az interneten tárolt adatainak megfelelő kezelése. Ezért mi is folyamatosan keressük a jobb és jobb megoldásokat, amelynek eredményeként a SEED Alapítvány nemrégiben "virtuálisan átköltözött" a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. által biztosított "hoszt" környezetbe.
 
A Tárhely.Eu az ország legmeghatározóbb szolgáltatója, hazánk legnagyobb tárhely szerverparkjával, közel 30 ezer weboldal kiszolgálásáért felel. Emellett említésre méltó, hogy minden tárhelyük mellé több mint 100 ezer forint értékű online céges ajándékcsomagot biztosítanak, vírusirtótól kezdve az e-számlázó rendszerig egyre több mindent.

Együttműködésünk elindulásának alkalmából szeretnénk egy közös ajándékot is felajánlani a hírlevelet olvasó minden vállalkozó partnerüknek, amely egy ingyenes ".eu" (Európai Uniós) végződésű domain regisztráció, 1 éves fenntartási költséggel, teljes mértékben kötelezettségmentesen!

Ehhez nem kell mást tennie, mint a következő két lépést elvégezni:

  1. lépés: Kattintson ide (http://tarhely.eu/uj_domain.php) és a a "Rendelje meg a domaint Online:" résznél írja be a regisztrálandó domaint.
  2. lépés: Megrendelés közben a "Kupon/Promóciós kód" mezőbe kérjük írja be, hogy "{{ eukod }}"

Figyelem! Az ajánlat csak február 28-ig érvényes és személyenként 1 db domain vehető igénybe.
Sok sikert kívánunk a domain felhasználásához , bízunk benne, hogy az Európai Unió gazdasága az Ön cégének is megnyílik, amihez kiváló kezdet egy .eu végződésű név!

ui: a Tárhely.Eu nem csak domaint, hanem tárhelyet, cloud tárhelyet, VPS-t sőt szerver bérlést is kínál, így ilyen igény esetén érdemes őket megkeresni: tarhely.eu.