fbpx "A SEED ügyfele voltam" esettanulmány pályázat eredményei | SEED Alapítvány

"A SEED ügyfele voltam" esettanulmány pályázat eredményei

2010-ben negyedik alkalommal hirdetett esettanulmány pályázatot célcsoportjának a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány. Az idén fennállásának 20. évfordulóját ünneplő közhasznú szervezet ezúttal annak a közel 20.000 mikro- és kisvállalkozásnak címezte a felhívást, akiknek az elmúlt két évtizedben segített az indulásban, illetve az eredményes működésben.

A vállalkozni készülő, illetve vállalkozást tervező nőket mindig is kiemelt célcsoportnak tekintő alapítvány felhívására hét vállalkozónő írta meg a történetét. Tanulságos és szép pályázatok születtek arról, hogy hogyan teremtettek maguknak megélhetést nagycsaládos, 50 év felett munkanélkülivé lett, gyermeküket egyedül nevelő vagy pályakezdő nők.

Az első díjat, valamint a Budapest Bank által a leginnovatívabb vállalkozónőnek felajánlott díjat a Meska.hu Kft. nyerte, a pályamunkát az egyik tulajdonos és ügyvezető, Porst Réka készítette. A vállalkozás küldetése az igényes kézműves alkotások internetes adásvételi lehetőségének megteremtése a méltányos kereskedelem szellemében, az egyedi és kézműves alkotások minél szélesebb körben történő népszerűsítése, elismertségének növelése, valamint a termékek iránt fogékony vásárlói réteg és az alkotók közötti közvetlen kapcsolat megteremtése, elősegítése.

A második helyezett az üzletviteli tanácsadással, pályázatírással, forrásteremtéssel foglalkozó Arundo Kft., illetve alapító ügyvezetője, Nádas Mihályné lett. Küldetésük, hogy egyedi és cégre szabott megoldásokkal segítsék a mikro-, kis- és középvállalkozásokat elképzeléseik hatékony és optimálisabb finanszírozási feltételekkel történő megvalósításában.

A harmadik díjat Zavicsa-Varga Viktória, a Bike Planet Kft. alapító ügyvezetője kapta. Cége küldetése a kerékpárosok minőségi termékekkel, szolgáltatásokkal és információval történő ellátásán keresztül a kerékpározás biztonságának és kultúrájának fejlesztése hazánkban.

Támogatók

    

                

               

 

A pályázat eredeti kiírása, kritériumai itt olvashatók.