fbpx A „Sikeres nők a sikeres Európáért” c. Grundtvig projektünk keretében 2012. október 28-30. között Szófiába utazunk | SEED Alapítvány

A „Sikeres nők a sikeres Európáért” c. Grundtvig projektünk keretében 2012. október 28-30. között Szófiába utazunk

Successful Women for the Successful Europe

A workshopot a bolgár partnerünk, a Polymetis szervezi, akinek szintén egyik kiemelt célcsoportja a vállalkozónők. E rendezvény fő célja, hogy a kiutazó vállalkozónők nemzetközi kapcsolatokat tudjanak építeni. A workshop témája „Consultancy and Training”, a kommunikáció nyelve: pedig az angol.

Érdeklődő vállalkozónőket keresünk.

A workshop után lehetőség lesz részt venni egy olyan konferencián, melyen rajtunk kívül még 8 ország lesz jelen. A konferencia egyik kiemelt célja a balkáni térség vállalkozónői koalíciójának létrehozatala lesz (“Balkan Women Coalition for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic Science”).

Várjuk azon vállalkozónők jelentkezését, akiket érdekel ez a program. Érdeklődésüket az abalassa@seed.hu e-mail címre legyenek szívesek elküldeni legkésőbb 2012. 06. 18-ig, mivel az utazás szervezését hamarosan elkezdjük. A jelentkezőkkel közvetlenül vesszük fel a kapcsolatot a további szervezéssel kapcsolatban.