fbpx A „Sikeres nők a sikeres Európáért” c. Grundtvig projektünk keretében 2013. február 28 – március 1. között Münchenbe utazunk | SEED Alapítvány

A „Sikeres nők a sikeres Európáért” c. Grundtvig projektünk keretében 2013. február 28 – március 1. között Münchenbe utazunk

Successful Women for the Successful Europe

Elérkezett ezen programunk utolsó állomása, Münchenbe megyünk. Az eddigi tapasztalatok alapján elmondható, hogy minden egyes workshop nagyon hasznos volt a résztvevők számára. „The participants are kind and intelligent we can working very well together and Vercelli is beautiful.”; “Meeting very interesting women from other countries of Europe, changing experiences, getting and giving new ideas to make our businesses more successful.”  – idézetek a program résztvevőitől.

Ezt a workshopot a német partnerünk, a Gründer Regio M. szervezi, akinek szintén egyik kiemelt célcsoportja a vállalkozónők. E rendezvény fő célja, hogy a kiutazó vállalkozónők nemzetközi kapcsolatokat tudjanak építeni. A workshop témája a “Intercultural communication and collaboration in international projects” lesz, a kommunikáció nyelve: angol.

Várjuk azon vállalkozónők jelentkezését, akiket érdekel ez a program, és angolul tárgyalóképesen beszélnek. Érdeklődésüket az abalassa@seed.hu e-mail címre legyenek szívesek elküldeni legkésőbb 2013. 01. 27-én éjfélig. A jelentkezőkkel közvetlenül vesszük fel a kapcsolatot a további szervezéssel kapcsolatban.