fbpx Alapfokú szerzői jogi tanfolyam indul | SEED Alapítvány

Alapfokú szerzői jogi tanfolyam indul

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala alapfokú szerzői jogi tanfolyamot indít.

A képzés ideje:   1. nap: 2015. október 28., szerda

                            2. nap: 2015. november 4., szerda

                            Vizsga: 2015. november 10., kedd

Helyszíne:           Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala,

                            1054 Budapest, Garibaldi u. 2.

A szellemitulajdon-védelmi képesítésekről szóló 1/2015. (I. 22.) IM rendelet alapján szervezett tanfolyam bemutatja a szerzői jog alapjait, részletesen tárgyalja a szerzők jogait és e jogok korlátait. A képzés kitér a szerzői művek felhasználása mellett a jogérvényesítésre, bemutatja a nemzetközi és uniós jog vonatkozó szabályait.

A képzés írásbeli vizsgával zárul és alapfokú szerzői jogi képesítést tanúsító bizonyítvány megszerzését teszi lehetővé.

A tanfolyam távoktatás formájában is elvégezhető az SZTNH által erre a célra biztosított internetes felületen. A képesítés megszerzése ebben az esetben is jelenléti vizsga köteles.

A tanfolyam díja 30.000 forint, ami tartalmazza:

  • a 20 órás képzést,
  • a vizsgadíjat és
  • a Bevezetés a szerzői jogba című jegyzetet.

Amennyiben részt kíván venni a fent megjelölt időpontban induló képzésen, kérjük részvételi szándékát legkésőbb 2015. szeptember 30-ig jelezze az oktatas@sztnh.gov.hu email címen  az alábbi adatok megadásával:

Név;

Lakcím;

Születési hely, idő;

Anyja neve;

Munkáltató megnevezése (amennyiben a munkáltató téríti a képzés díját);

 

A részvételi díjat kérjük a tanfolyam kezdetéig átutalással kiegyenlíteni a Magyar Államkincstárnál vezetett 10032000-01731842-00000000 számú számlára.

Kérjük, külön jelezze, ha a számlázási név és cím nem azonos a résztvevő adataival (pl. a munkáltató által kerül kiegyenlítésre a díj)!

Kérdéseivel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére a (06 1) 474 5548 telefonszámon vagy az oktatas@sztnh.gov.hu email címen.