fbpx Az első Ille-olla Nagykövet! | SEED Alapítvány

Az első Ille-olla Nagykövet!

Illésy Lenke designer és Illésy Kata mindketten volt Dobbantós hallgatók új kezdeményezéssel erősítik a nőket és elindították ille-olla Nagykövet programjukat!

"Akárhova megyek elképesztő, csodálatra méltó nőtársakkal találkozom. Ámulatba ejtő (cél)tudatossággal, bölcsességgel, motiváltsággal, kitartással, lendülettel, ötletekkel, alkotási vággyal és életkedvvel találkoztam. A nőtársaimban megtapasztalt értékeket még hossan tudnám sorolni. 
Lenkével korábban megálmodtuk az ille-olla nőt, aki “kortalan, a szolid vagányság híve. Változatos személyiség, aki vonzza a tekinteteket. Vállalkozó szellemű és magabiztos, az élet minden területén megállja a helyét, gyorsan, határozottan tud döntést hozni. Szeret alkotni, megvalósítja álmait és vágyait, játékos kedve pedig határtalan.” Az ille-olla Nagykövet Programjával elkötelezte magát, hogy bemutassa a köztünk élő gyöngyszemeket, akik az élet nagy forgatagában  nem tudnak úgy tündökölni, mint ahogy méltó lenne hozzájuk! Az ille-olla értéket képvisel."  - írja Kata.

És íme az első ille-olla Nagykövet: http://ille-olla.blogspot.hu/2014/04/elso-ille-olla-nagykovetunk-eletmottoja_25.html