fbpx Befolyással van-e a járvány időszaka a vállalkozónők gazdasági tevekénységére? A kérdőív eredményei választ adhatnak erre az érdekes kérdésre! | SEED Alapítvány

Befolyással van-e a járvány időszaka a vállalkozónők gazdasági tevekénységére? A kérdőív eredményei választ adhatnak erre az érdekes kérdésre!

A HÉTFA Kutatóintézet egy rövid, kérdőíves felmérést készít arról, hogy milyen hatással volt a COVID-19-es járvány a hazai női vállalkozókra a 2020. március-május közötti időszakban. A kérdőív a gazdasági vonatkozásokon túl a nők különböző szerepdilemmáit is vizsgálja a járvány időszakában. Arra szeretnénk megkérni azokat a hölgyeket, akik egy vállalkozás tulajdonosai vagy résztulajdonosai, vagy önfoglalkoztató vállalkozónők, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsék megismerni, milyen hatással volt a vállalkozónőkre a jelen járványhelyzet:

http://surveygizmo.com/s3/5604800/vallalkozonok-korona

A kérdőív kitöltésére 2020. május 21-31-e között van lehetőség, kitöltése kb. 8-10 percet vesz igénybe. A kérdőívben szereplő adatokat az Európai Unió Adatvédelmi Szabályzatának megfelelően kezeli a HÉTFA Kutatóintézet.