fbpx Biznisz a virtuális térben - PP Konferencia | SEED Alapítvány

Biznisz a virtuális térben - PP Konferencia

 

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a PP Konferenciaközpont Biznisz a virtuális létben című konferenciájára, melyen a SEED Szakmai partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt videókonferenciánkon.

Kedvezményes részvételi díj

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP21

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Biznisz a virtuális térben

Lépjünk be az új valóságba!

 

Időpont: Június 17. csütörtök 9.30–16.00 (aznap és még 6 napig nézhető)

Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)

 

Használjuk ki a virtuális térben működés előnyeit! Másként lemaradunk!

Nagyságrendekkel növelhető az ügyfélélmény, felgyorsul az üzlet!

Nem pénz kérdése a valós és virtuális világ eredményes összekötése!

 

Miről szólunk? 

Tedd virtuálissá az üzletedet, ahol csak tudod! A világjárvány eltüntette életünk minden területén a személyes érintkezést, kommunikációt. Az üzleti szektor rohamosan digitalizált, s fokozatos átvált a virtuális megoldásokra. Sokan már a virtuális térbe helyezték, amit lehetett: az üzletkötést, bankolást, ügyvitelt, kommunikációt, marketinget, vállalatirányítást, vásárlást, eladást, tanulást, képzést, HR-t, ügyfélkapcsolatot stb.

De ne csak a pandémia miatt  cseréljük le vagy egészítsük ki a helyhez kötött működést a virtuálisra! Lássuk meg a hatalmas előnyeit is! A digitalizálással, automatizálással  és a VR (virtuális valóság)-, AR (kiterjesztett valóság)- technológiákkal  jelentősen kitágítható a szolgáltatási palettánk, óriási emberi és fizikai erőforrást szabadíthatunk fel, felgyorsíthatjuk az üzletkötéseket, megrendeléseket, hatékonyabbá tesszük a megbeszéléseket, rengeteg időt és költséget spórolunk meg. 

A  digitális és VR-technológia nagyságrendekkel növeli meg a vásárlói, felhasználói élményt. A virtuális térben ugyanis sokkal többet lehet egyszerre megmutatni, megélni, mint a fizikai világban.  

Használjuk az új valóságot! Csak az a cég marad versenyben, amelyik a legkorszerűbb technológiákkal, a virtuális térbe teljesen vagy részben áttett működéssel lesz jelen a piacon. Ma már könnyen és olcsón beemelhetők a mindennapok bizniszébe a VR-technológiák. Tegyük meg minél hamarabb!

 

A konferencia részletes programja és regisztráció 

  

Fontos! 

Figyelem! Az előadókkal személyes konzultációs lehetőség 7 napon át a videóközvetítés felületén, az előadók fotója alattA videóközvetítés aznap és még 6 napig visszanézhető! 

 

Rendezők: 

 

 További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                                                       E-mail: konferencia@ppkonferencia.hu

weboldal: www.ppkonferencia.hu