fbpx Dobbantó Klub | SEED Alapítvány

Dobbantó Klub

DOBBANTÓ logo


November 30-án online formában zárul a Dobbantó Klub rendezvénysorozat 2021-es szezonja: sok szeretettel várunk téged is virtuális eseményre, amelynek központi témája a közösen vezetett vállalkozások és az ezzel járó konfliktusok kezelése lesz.

Az év utolsó klubeseményének előadói ezúttal a Pszichoforyou online pszichológiai magazintól érkeznek. Szabó Eszter Judit alapító-főszerkesztő és Herendi Kata vezető főszerkesztő, akik 5 fő gondolatot osztanak meg a konfliktusokról és arról, milyen tanulságokat hoztak ezek számukra az 5 közösen eltöltött év alatt a Pszichoforyou élén. A megoldási javaslatok mellett az alábbi területeket is érinteni fogják előadásukban: munka – magánélet egyensúly, munka – munka egyensúly, asszertivitás, az EGO legyőzése, félelem, kudarc és az egymástól való tanulás, fejlődés.

A programot egy rövid Q&A is követi, amelynek keretében a vendégek válaszokat kaphatnak személyes kérdéseikre.

Előadásukban a hölgyek a frissen megjelent, „20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról” című könyvükre is kitérnek: érdemes jelentkezni a klubeseményre, hiszen a résztvevők között a könyv 3 példánya is gazdára talál!

A klubesemény ideje: 2021. november 30. (kedd) 17 óra

A részvétel, mint mindig, most is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linken tehetsz meg: 
http://www.dobbantoprogram.hu/esemenyek/a-kozos-vallalkozasok-kihivasait-jarja-korbe-az-evadzaro-dobbanto-klub/