fbpx Elindult „A gyermekgondozási ellátások rendszeréből visszatérők munkaerő-piaci reintegrációját segítő modellprogram megvalósítása a Közép-Magyarországi Régióban” c. projektünk | SEED Alapítvány

Elindult „A gyermekgondozási ellátások rendszeréből visszatérők munkaerő-piaci reintegrációját segítő modellprogram megvalósítása a Közép-Magyarországi Régióban” c. projektünk

A projektbe 200 GYES-ről, GYED-ről a munka világába visszatérni kívánkozó kismamát és kispapát fogunk bevonni. A résztvevőknek személyre szabott képzési lehetőséget biztosítunk, attól függően, hogy az alkalmazotti létformát választják, vagy vállalkozást terveznek létrehozni. A képzéseken túl létrehozunk egy kifejezetten ezen célcsoportnak szóló álláskereső internetes portált, illetve a vállalkozást létrehozókat mentorálással segítjük majd.

A projektbe 150 olyan munkáltatót is bevonunk, akiknek bemutatjuk az atipikus foglalkoztatási formákat, illetve a célcsoport alkalmazásával összefüggő előnyöket, hátrányokat, lehetőségeket.

A projekt 24 hónap alatt valósul meg az Európai Unió társfinanszírozásával, a TÁMOP-1.4.3-10/1-2F pályázat keretén belül, a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Tudatos Életért Egyesülettel közös konzorciumban.

Az érdeklődőknek érdemes figyelni honlapunkat, hamarosan megjelentetjük mind a két célcsoportnak (GYES, GYED-en lévőknek, ill. cégeknek) a felhívásokat, amelyek alapján részt lehet venni a programban.