fbpx Elindult a regisztráció a TEDxSomlóiStWomen-re! | SEED Alapítvány

Elindult a regisztráció a TEDxSomlóiStWomen-re!

TEDxSomlóiStWomen logo

Ahogy arról egy hete már hírt adtunk, a SEED Alapítvány munkatársainak szervezésében valósul meg a legelső magyarországi független TEDxWomen rendezvény december 2-án, vasárnap Budapesten! A TEDxSomlóiStWomen konferenciával Magyarország is bekapcsolódik a világ minden pontján zajló, nőket ünneplő önszerveződő TEDxWomen 2012 események sorába, amelyeknek fő témája a "The Space Between" vagyis "köztes helyek". Annyit már most elárulhatunk, hogy nagyon izgalmas, okos és inspiráló nőket és férfiakat sikerült megnyernünk előadónak.

A TEDWomen 2012. december elsejei washingtoni konferenciáját követő napon a világ számos országában, az idén először Magyarországon is, független TEDxWomen rendezvényeken találkoznak azok a nők, akik a szabályok újragondolásával keresik a kiutat a fekete-fehér perspektívákból, hogy meglássák a kettő közötti árnyalatokat, hogy távolabbról szemlélve megismerjék a nagy egészt, és felfedezzék, hol van szükség több megértésre, együttműködésre.

Fontos információ: az első magyar TEDxWomen konferencián csak százan vehetnek részt. Regisztráljon most, hogy biztosítsa a helyét a kiválasztottak között. A www.tedxsomloistwomen.com és a www.facebook.com/tedxsomloistwomen oldalon első kézből értesülhet minden fontos hírről, honlapunkon már megnyílt a regisztráció lehetősége is.

Kapcsolódjon be, és találja meg a helyét köztünk!