fbpx Felelős munkáltatói márkaépítés | SEED Alapítvány

Felelős munkáltatói márkaépítés

GYEREVISSZA

Utolsó alkalommal kerül megrendezésre a kétnapos munkáltatói képzés a Gyerevissza program keretein belül. A képzéseken keresztül a kisgyermekes szülők foglalkoztatásával kapcsolatos új mentalitás és gyakorlat bemutatására és rávezetésére kerül sor. Gyakorlati ismereteket, látásmódot adunk át a programban résztvevőknek, ezért a képzések során szakmai vitákra, szituációs gyakorlatokra éppúgy sor kerül, mint hazai és külföldi esettanulmányok bemutatására.

Két nap során az alábbi témákról lesz szó:

  • Mitől lesz felelős egy munkáltató?
  • Munkáltatói márkaépítés elméleti és gyakorlati megoldásai
  • Kisgyermekesek alkalmazásának előnyei
  • Lojális munkatársak és pozitív munkáltatói megítélés
  • Csökkenő fluktuáció
  • HR kérdések

Minden cégnél, szervezetnél felmerülő kérdések, de hogyan köthető ez még a felelősségvállaláshoz is?

A képzés időpontja: 2013. október 7-8.

A képzés időtartama (mindkét nap): 9.00-16.30

A képzés helyszíne: New Code Oktatási Központ, 1063 Budapest Munkácsy u. 27. (Csengő New Code)

A képzést többéves marketing és HR-tapasztalattal rendelkező trénerek tartják:

Szabó Szilvia - Abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy az elsők között vehettem részt gyerekként az ifjúsági környezetvédő mozgalomban, így valódi Zöld Szívvel való gondolkodásra neveltek. A lovak iránti szeretetem erre már csak ráerősített, így első diplomámat agrármérnökként szereztem. Munkáim során azonban mindig „megtalált” a marketing, ezen belül is a tervezés, stratégiaalkotás és a képzés, így második felsőfokú végzettségem már stratégiai marketinges lett. Erre építve személyes és szakmai meggyőződésből is hiszek a környezettudatos és társadalmi értékekre épülő marketing stratégiák létjogosultságában, illetve ezek jövőbeni erősödésében. A mindennapokban is érzékelhető változások eléréshez azonban még sok a feladat, amiben egyik legfontosabb szerep a kommunikációnak jut. Vagyis hogyan tegyünk jót, hogyan vonjunk be ebbe másokat is és mindezt miképpen varázsoljuk fenntartható módon élhetővé is. Marketingesként képzéseket tartok, cikkeket írok és a Magyar Marketing Szövetség most induló Zöld Tagozatának szakmai vezetőjeként azon dolgozom, hogy hiteles és felelős kommunikációs megoldásokkal az üzleti élet és civil szektor is sikereket érhessen el a maga területén. A Tailor marketing&training munkájában cégvezetőként és zöld marketingesként is dolgozom, aminek kapcsán KKV és multi szektorral is élő kapcsolatom van. 1 éves múlt Janka lányom, így vele napi szinten is megélem a kisgyerekes szülői lét és a vállalkozás összehangolásával járó kérdéseket, ezért könnyen azonosulok a GYEREVISSZA program fő célkitűzéseivel is.

Nagy Andrea - Először gazdasági informatikusként végezte tanulmányait, majd HR Menedzser szakon szerzett diplomát a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán. Később a HR területet feldolgozó mesterképzését végezte el, Emberi Erőforrás Tanácsadó szakon. Hat éven keresztül a telekommunikációs szektorban, a PanTel-Hungarotel cégcsoport kötelékében látta el feladatait. Ezután csoportvezetői feladatait elhagyva 4 évet töltött a bankszektorben. Az OTP Bank Humánerőforrás Gazdálkodási Igazgatóságán, toborzás-kiválasztási specialistaként és projekt vezetőként, az életpálya-gondozás és a szervezeti változások teljes folyamatát menedzselte munkatársi, szakértői és vezetői szinteken. Munkájának másik fontos része a HR informatikai rendszereihez kapcsolódott. Projektvezetői feladatai az előkészítéstől a megvalósításon át, a belső képzésig terjedtek. A bankszektorban töltött időszak második két esztendejét a Commerzbankban töltötte, HR vezetőként, ami izgalmas stratégiai és felelősségteljes operatív feladatokkal járt. A pénzintézetben a toborzás-kiválasztás, a gyakornoki program működtetése, a juttatási rendszer működtetése és a képzési rendszer kialakítása mellett fontos feladata volt még a CSR, és a HR kommunikáció. Andrea 2010. őszén tért vissza ismét a telekommunikációs szektorba és csatlakozott a Vodafone Magyarország csapatához, a HR Sevices vezetőként.  2012 nyarán döntött úgy, hogy vállalati feladatait lezárva a jövőben kizárólag főszerkesztői és tanácsadói feladataira koncentrál. Jelenleg a Jam egyik "befőzőmestere".

Jelentkezés

A képzéseken a résztvevők térítésmentesen vehetnek részt. Jelentkezés a gyerevissza@seed.hu email címen lehet. Kérjük, csak akkor jelentkezzen a programra, ha ténylegesen ott tud lenni a két napos képzésen.