fbpx Felhívás munkáltatók számára képzési sorozaton való részvételre | SEED Alapítvány

Felhívás munkáltatók számára képzési sorozaton való részvételre

GYEREVISSZA

„Felelősségvállalás emberi oldala” – fórum sorozat és támogatott képzések

Lojális munkatársak? Csökkenő fluktuáció? Adó kedvezmények? Minden cégnél, szervezetnél felmerülő kérdések, de hogyan köthető ez még a felelősségvállaláshoz is?

Többek között ezekhez a kérdésekhez kapcsolódóan szervez a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 2013-ban szakmai fórum sorozatot és képzéseket, amelyeken a felelősségvállalás, ezen belül is kiemelten a kisgyermekes szülők foglalkoztatása iránt érdeklődő cégek, szervezetek képviselői vehetnek részt.

A program a „GYEREVISSZA” projekten belül valósul meg, amelynek témája a “A gyermekgondozási ellátások rendszeréből visszatérők munkaerő-piaci reintegrációját segítő modellprogram megvalósítása a Közép-Magyarországi Régióban” (TÁMOP-1.4.3-10/1-2F-2011-0012)

A szakmai fórumokon és képzéseken térítésmentesen vehetnek részt a kiválasztott jelentkezők. A programok célja, hogy a legfrissebb tapasztalatokat, információkat adjuk át, illetve a résztvevők véleményükkel, aktív jelenlétükkel hozzájáruljanak a munkáltatói felelősségvállalás formálásához. A gyakorlati példák, illetve a képzéseken bemutatott saját cégre, szervezetre kidolgozott megoldások valódi előrelépést jelentenek majd a munkavállalói kérdések felelős megoldásában.

Részleteket a csatolt dokumentumban talál. A részvétel feltétele a hivatalos jelentkezés mellett a szándéknyilatkozat kitöltése. Online jelentkezési lehetőség ide kattintva.

A jelentkezés folyamatos, de támogatott részvételt korlátozott számban tudunk biztosítani!

Üdvözlettel,

Potápi Rita, szakmai programvezető

Felmerülő kérdéseikre szívesen adunk választ a gyerevissza@seed.hu email címen.

CsatolmányMéret
PDF ikon Szándéknyilatkozat124.13 KB
PDF ikon Meghívó220.27 KB