fbpx Inkubátorok a digitalizációért | SEED Alapítvány

Inkubátorok a digitalizációért

A Vállalkozói Inkubátorok Szövetsége, melynek tagja a SEED Alapítvány is  – több egyéb feladat mellett – csatlakozni kíván az évek óta működő Digitális Jólét Programhoz ( https://digitalisjoletprogram.hu/ ).
Ennek keretében elsőként szeretné felmérni, hogy az inkubátorházakban működő vállalkozások, illetve azok közvetlen partnerei milyen mértékben használják, vagy tervezik használni a digitalizáció vállalkozásokat segítő eszközeit. Teszi ezt azért, hogy – e felmérésből megismerve a jelenlegi helyzetet – segítséget tudjon nyújtani a digitalizáció eszközeinek jobb megismerésében, fejlesztésében, elősegítve az inkubátorházak „digitális jólét pontként” való működését.
A felmérés – bár konkrét cégadatokat is kér – csak a kérdésekre adott válaszok
megoszlási arányát, az abból leszűrt általános következtetéseket teszi nyilvánossá, a választ adó cégekkel csak a beleegyezésüket követően tartják a közvetlen kapcsolatot az érdeklődési körüknek megfelelő képzések, rendezvények, pályázatok információi kapcsán.

Amennyiben érintett vagy inkubátorként, vagy inkubációs szolgáltatás igénybe vevőjeként, kérlek segítsd a VISZ munkáját azzal, hogy az alább látható linken elérhető kérdőívet kitöltöd és visszaküldöd március 31-ig.

https://www.surveymonkey.com/r/DJP_felmeres