fbpx Investors in People Business Lab – Your first step! | SEED Alapítvány

Investors in People Business Lab – Your first step!

Az Investors in People Hungary az Investors in People International hazai partnere. Tanácsadó cégként olyan kultúrát hirdet, melyben a felelősség és a sikeresség szempontjai nem egymással szembeállítva, hanem egymással ok-okozati összefüggésben nyernek értelmet. A felelős üzleti és munkáltatói magatartás nem csak a gazdaságra, hanem a társadalom egészére is jó hatással van. Az Investors in People ezt a kultúrát képviseli.

A Business Lab az Investors in People Hungary egyedülálló kezdeményezése. A programot utolsó éves, tehetséges egyetemisták számára indították. A Business Lab lehetőséget biztosít számukra, hogy valódi gyakorlati tudást szerezzenek az Investors in People nemzetközi hálózatának üzleti tapasztalataira építve.

A Business Lab egy innovatív műhely, ahol a tehetséges fiatalok saját projektjeiken dolgozhatnak, és aktívan együttműködhetnek egymással. Tanácsadói eszközök és szolgáltatások fejlesztésében vesznek részt, miközben megismerkednek a szakma mesterfogásaival. A programban megszerzett gyakorlati tapasztalatok hozzásegítik a résztvevőket, hogy felismerjék személyes adottságaikat és lehetőségeiket, és ennek birtokában induljanak el az üzleti életben vagy az álláskeresésben. A Business Lab munkájában együttműködő vállalatok olyan fiatalokkal kerülhetnek kapcsolatba, akik már a diploma megszerzésekor használható gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, hiszen betekintést nyerhettek különböző cégek üzleti gyakorlatába, és megtanulták alkalmazni a megoldás-orientált tanácsadói szemléletmódot. Az Investors in People Hungary sokoldalú szakmai hátteret biztosít mindehhez.

Az Investors in People Hungary elkötelezetten segíti a fiatal tehetségeket, hogy megtegyék az olyannyira fontos induló lépéseiket az üzleti életben, és támogatja őket abban is, hogy professzionális közreműködőkkel hozzák létre első saját vállalkozásukat.

További info: http://iip.hu/hirek/business-lab--tedd-meg-az-elso-lepest