fbpx Kerekasztal beszélgetés Theresa Alfaro Daytnerrel március 27-én | SEED Alapítvány

Kerekasztal beszélgetés Theresa Alfaro Daytnerrel március 27-én

Theresa Alfaro Daytner, a Daytner Group Construction vezetője,  nagy tapasztalatokkal rendelkezik, hogyan lehet segíteni a női vállalkozásokat Amerikában. E munkájáért több értékes díjban is részesült, valamint a Fehér Ház Szenátusában is ő képviselte a női vállalkozásokat egy meghallgatáson. Most először jön Magyarországra, hogy átadja értékes tapasztalatait.
Budapesten az Amerikai Nagykövetség, és a SEED Alapítvány szervezésében lehetőség van részt venni egy beszélgetésen vele.

A kerekasztal beszélgetés témái:

  • Hogyan támogatják a vállalkozónőket Amerikában és Magyarországon?
  • Mi a fő kérdés egy kezdő vállalkozó számára Amerikában és Magyarországon?
  • Vannak-e és hogyan működnek a mentor rendszerek kezdő vállalkozók számára Amerikában és Magyarországon?

A hölgy fog beszélni az amerikai gyakorlatról, a MENTOR-NET programban résztvevő mentorok és mentoráltak a magyarról, kiegészítve a  vállalkozónői nagykövetekkel.
A beszélgetés végén lehetősége lesz minden részt vevőnek közvetlenül kérdezni az amerikai hölgytől.

A beszélgetéshez tolmácsot a nagykövetség biztosít. A program várhatóan 15 óráig fog tartani.

A beszélgetés 2012. március 27-én 13.30-kor lesz a Mediline Kft. tárgyalótermében (Budapest, XIII. ker., Csizma u. 4.).

Előtte, 12.30-tól lehetőség van együtt ebédelni Theresa Alfaro Daytnerrel, ahol kötetlenül lehet vele beszélgetni. Az ebédet mindenki maga finanszírozza. Az ebédre lehetőleg angolul beszélőket várnak.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a tárgyalóterem befogadóképessége miatt. Regisztrálni legkésőbb 2012.03.26-án 16 óráig lehet az abalassa@seed.hu e-mail címen.

Kérjük, jelentkezésében adja meg nevét, vállalkozásának nevét, elérhetőségét, illetve válaszolja meg az alábbi kérdéseket:

  1. jön-e a beszélgetésre?
  2. jön-e az ebédre?

A jelentkezőknek e-mailben küldjük ki az ebéd helyszínét. Amennyiben e-mailt addig már nem olvas, kérjük, adja meg telefonszámát is.

 

Néhány szó Theresa Alfaro Daytnerről

Theresa Alfaro Daytner a Daytner Construction Group vezérigazgatója. 1991 óta dolgozik vállalkozóként. Az első 11 évben rengeteg kezdő vállalkozónak segített megvalósítani az álmát, mint önálló üzleti tanácsadó. 1996-ban elnyerte az „Év üzletembere” díjat, amit a Caroll megyei Kereskedelmi és Iparkamara hirdetett meg.

2003-ban alapította meg a Daytner Group Construction-t. A vállalkozás fővállalkozással, építési menedzsmenttel és kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik állami hivatalok, intézmények és magán személyek részére.

2009-ben a „Női vállalkozások védelmezője” díjjal jutalmazta a Maryland-i SBA azért az erőfeszítésért, amit azért tett, hogy elismerjék a női vállalkozókat. 2010-ben a Maryland-i Ernst&Young az Év vállalkozója díjat adományozta neki. Szintén 2010-ben a Fortune Magazin a „10 Legbefolyásosabb női vállalkozó” között említette. 2011-ben elnyerte DCG 5. „Leggyorsabban növekvő női üzleti vállalkozás” címet, amit a „Woman’s President Organization” adományozott.