fbpx Látogatás a Royal Pékségben | SEED Alapítvány

Látogatás a Royal Pékségben

Nanny logo

Az 1996-ban alakult a magyar tulajdonosok által alapított pékség, amely folyamatosan fejlődött. Igazán nagy fejlődés az elmúlt 2 évben következett be. Elmondhatják magukról, hogy ők épp a válság alatt tudtak fejlődni. Viszonteladói hálózatuk 2010-re elérte a 100 főt. Miközben közvetlenül kiszolgálják a fogyasztókat is.

A sütőipar sokrétűségét kiaknázva törekszenek arra, hogy a hagyományos pékáruk mellett kiszélesítsék termékpalettájukat egészséges pékárukkal és cukrászsüteményekkel is. Termékeik (a teljesség igénye nélkül): péksütemények (fehér, rozsos és magvas tészta, zsemle, kifli, bagett), kenyérféleségek (fehér, rozsos, magvas tészta), finomáru, pogácsa, kalácsféleségek, fánkok, linzerféleségek, desszertek.

A pékségről bővebben a honlapjukon olvashatnak: http://www.royalpek.hu

Jöjjön velünk! Igény esetén a közös utazást megszervezzük. Amennyiben szeretne velünk közösen jönni, kérjük, azt jelezze nekünk e-mailben: abalassa@seed.hu címre.

A látogatás időpontja: 2012.03.02. (péntek) 15.00 óra

Helyszíne: Biatorbágy, Ybl Miklós köz 2.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt: http://www.legyelvallalkozono.hu/calendar.list.php?id=46