fbpx Látogatás a Sárkány-Vár Bölcsődében | SEED Alapítvány

Látogatás a Sárkány-Vár Bölcsődében

Nanny logo

Újabb látogatásra készülünk a Női vállalkozók magyarországi hálózata” c. projektünk keretében, ezúttal a Sárkány-Vár Bölcsőde alapítójával Dr. Sárkány Mártával lesz alkalmuk személyesen megismerkedni, beszélgetni az érdeklődőknek.

A Sárkány-vár a hagyományos értelemben vett bölcsődei szolgáltatásokon kívül számos újdonságot kínál: A megváltozott munkaidő beosztást szem előtt tartva  az intézmény teljes mértékig igazodva a szülők igényeihezspeciális/egyedi nyitva tartással működik. Az elhúzódó tárgyalás, esetlegesen a hosszabb-rövidebb üzleti út nem gördíthet akadályt a gyermeknevelés és a karrier közé. A non-stop felügyelet lehetővé teszi a szülők számára a rendkívüli helyzetek megoldását is.

Távolabbról érkező gyerekek szállítását is vállalják, profi sofőrrel, biztonságos utaztatással.

A gyerekek megfelelő egészségügyi fejlődését szolgálja a sószoba is: a legkisebbek játékosan a sóhomokozóban élvezhetik ennek a terápiának a rendkívül jótékony hatását.

A bölcsődéről bővebben a honlapjukon olvashatnak: www.sarkany-var.hu

Jöjjön velük, és beszélgessünk Dr. Sárkány Márta vállalkozási tapasztalatairól.

A látogatás időpontja: 2011.07.13. (szerda) 16.00 óra

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció ide kattintva: http://www.legyelvallalkozono.hu/calendar.list.php?id=12