fbpx Látogatást szervezünk a Babuka Családi Napközibe Biatorbágyra | SEED Alapítvány

Látogatást szervezünk a Babuka Családi Napközibe Biatorbágyra

A látogatást „Női vállalkozók magyarországi hálózata” c. projektünk keretében tartjuk.

Otthon van gyermekével? Jó megoldásnak látszana az otthon végezhető munka? Hallott már a családi napközikről? Kíváncsi mi a különbség az óvoda, bölcsőde, a gyermekfelügyelet, a családi gyermekfelügyelet, a gyermekház és a családi napközi között? Itt a lehetőség, hogy többet megtudjon erről!

Kellene egy hely, ahol Gyermekünk jól érzi magát, szerető gondoskodás veszi körül, sokat játszhat, és közben fejlődhet is. Egészséges bio étkezést kap sok gyümölccsel és zöldséggel; vegyszermentes, ökotisztítású környezet veszi körül. Ismerkedhet az angol dalokkal, a magyar népi játék kinccsel, kézművességgel és a zenei hagyományokkal. Hol találjuk ezt a helyet? Csináljuk meg! Ezzel a gondolattal indult útjára a Babuka, mely 18 hónapos kortól 8 éves korig szeretettel várja a gyermekeket egész évben.

Babuka a Magyarországi Családi Napközik Egyesületének és a Magyarországi Montessori Egyesületnek tagja. A gyerekekkel való foglalkozásba beépítettük a Montessori óvodai nevelési programot, a gyerekekkel Montessori pedagógusok foglalkoznak.

Bővebb információ: www.babuka.hu

Szeretettel várjuk a Babukában, Biatorbágyon 2011.08.29-én 1530-tól.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció ide kattintva.

Beszélgessen Petes Beával, ismerje meg velünk tapasztalatait.