fbpx Legyél Te is SEED önkéntes! | SEED Alapítvány

Legyél Te is SEED önkéntes!

Önkénteseket keresünk a SEED Alapítvány munkájának segítésére.

Hogy milyen munkák lehetségesek nálunk önkéntesként?

Rendezvényszervezési feladatok; rövidebb kutatási munkák adott területeken, mint fenntarthatóság, versenyképesség és esélyteremtés; felmérésekben való részvétel, mint kérdező vagy interjúkészítő; projektekhez kapcsolódó feladatok. Természetesen egyénre szabottan és az önkéntes igényeinek megfelelően alakítjuk ki közösen az önkéntes munka tartalmát és feltételeit (időbeosztás, online vagy személyes részvétellel stb.)

Önkénteseket 2014 februárjától várunk. Jelentkezési határidő 2014. február 15. 24.00 óra.

Jelentkezés az adott űrlapon.

Mi az önkéntesség?

Az önkéntesség…

.…olyan tevékenység, melyet egyénileg vagy csoportosan, rendszeresen vagy alkalmanként, belföldön vagy külföldön a közös jó érdekében személyes akaratból végeznek anyagi ellenszolgáltatás nélkül.

Az önkéntes tevékenység közvetlen anyagi haszonnal nem jár annak végzője számára, továbbá az önkéntes nem helyettesíti a fizetett munkaerőt.

Az önkéntes munkálkodása hozzáadott értékként jelenik meg a nálunk a SEED Alapítványnál.

Mire jó?

Sokan hiszik, hogy az önkéntesség a középkorú, unatkozó középosztályi háziasszonyok tevékenysége. Az önkéntesség a kutatások és a nemzetközi tapasztalatok szerint azonban sokkal szélesebb korosztályokat és társadalmi rétegeket érinthet.

fiatalok, pályakezdők szempontjából előnyös, ha első gyakorlatukat segítő környezetben végzik, ahol a felelősséget még mások viselik helyettük. Alapítványunknál az önkéntesek a munka mellett a képzéseken is részt vehetnek illetve beleláthatnak a mai magyar kkv-k helyzetébe.

Szívesen várunk 50+-os önkénteseket is, akik szeretnék mindennapjaikat színesebbé tenni és nem otthon ülni magányosan. Általunk sok új arcot ismerhetnek meg, és sokat adhatnak nekünk is megszerzett tapasztalataikkal.

Mit kap tőletek a SEED Alapítvány?

Frissességet, más gondolatokat, és sokszínűséget. Mindez segíti munkatársaink kreativitását, munkakedvének növekedését, valamint általatok még színesebb lesz a mi munkánk is.