fbpx Lezajlott a TEDxSomlóiStWomen | SEED Alapítvány

Lezajlott a TEDxSomlóiStWomen

TEDxSomlóiStWomen logo

TEDxSomlóiStWomen – 2012.december 2.
Advent első vasárnapja - Csodálatos, inspiráló és építő nap volt.

Sok lelkesedéssel, profi munkatársakkal és segítőkkel, elkötelezett szponzorokkal, a legjobb önkéntesekkel és a legnagyszerűbb közönséggel! Ezúton köszönjük előadóinknak (Hegedűs Dóra, Jaksity Kata, Kádár Zsuzsa, Kardos Horváth János, Kiss Balázs Kunó, Kriston Andrea, Ladics Viktória, Nagy Andrea, Patonai Ágnes, Szentirmai-Joly Zsuzsanna és Tar Judit) a felkészülés izgalmát, az együtt töltött órákat, a kitartásukat és a kiváló előadásaikat, amelyek nemsokára már a TEDxSomlóiStWomen Youtube oldalán fog újból „életre kelni” és ösztönözni minket a változásra és a változtatásra.

Köszönet a legjobb moderátornak, Al Ghaoui Hesnanak, a színpadkép megálmodójának és megvalósítójának, Zöldy Gergelynek, szuper fotósunknak, Sebestyén Gábornak és támogatóinknak.

Lelkes önkénteseink nélkül azonban a rendezvény más lett volna. Részvételükkel egy újabb közösséget építettünk egy két hétre, de december 2-ára biztosan. Mindez a TEDxWomen rendezvények szellemiségét tükrözi vissza. Köszönet ezúton nekik is (Bacsa Donatella, Cseh Zsuzsanna. Gáspár Anikó. Hacsavecz Beatrix, Imre Adrienn, Keresztesi Rita, Kovács Mónika, Krebán Judit, Lengyel Judit. Németh Kinga. Pajger Adrienn, Palla Gréta, Solymosi Heléna, Szeiman Regina, Szilágyi Dorottya, Szitás Tamás és Tóth Gabriella). A szervezők kevesebb mint másfél hónap kitartó munkája meghozta a gyümölcsét, és a rendezvény résztvevői újult erővel, önmagukban és a közösség összetartó erejének szellemiségében megerősödve térhettek haza. A SEED Alapítvány továbbra is ösztönzi és támogatja az inspiráló gondolatokat, amelyek változást hoznak az életünkbe.