fbpx Ma délután Dobbantó Klub! | SEED Alapítvány

Ma délután Dobbantó Klub!

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2015. május 26. kedd, 17.00 óra

Helyszín: Google Ground oktatóterem

Cím: 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Téma: Digitális marketing trendek

A Google Magyarország részéről Juhász Éva Google Partners Program Koordinátor tart előadást a kisvállalkozásoknak javasolt online eszközökről, a legújabb trendekről, újdonságokról, a közeljövőben várható fejlődési irányokról. Mely eszközök a legköltséghatékonyabbak, ha szűkös a költségvetésünk? Mire érdemes leginkább költenie egy induló vállalkozásnak? Mely online eszköz a legcélravezetőbb, ha webshopot üzemeltetünk, és melyik, ha például a blogunk látogatottságát szeretnénk növelni?

Várunk minden kedves érdeklődőt, aki az alapokkal már tisztában van, és szeretne átfogó képet kapni a piacon rendelkezésre álló eszközök hatékonyságáról és a megfontolásra érdemes új lehetőségekről.

Második előadónk Gál-Berey Tünde, a Villámfordítás Fordítóiroda ügyvezetője, az „Üzleti siker honlappal 2014” pályázat fődíjának nyertese, aki saját tapasztalatait osztja meg velünk.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen!