fbpx Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj felhívás 2015 | SEED Alapítvány

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj felhívás 2015

36 éves múltra tekint vissza a Magyar Formatervezési Díj pályázat, melyet a Nemzetgazdasági miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdet meg. Változatlanul termék-, vizuális kommunikáció, terv- és diákmunka kategóriában lehet benyújtani pályamunkát, melyre gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését egyaránt várják.

A 2009-ben alapított Design Management Díj elismeri és bemutatja, hogyan segítheti a design alkalmazása és szakszerű menedzselése egy szervezet célkitűzéseinek megvalósítását, eredményes működését. Amennyiben látókörében van olyan, a fenti célokat megvalósító és elismerésre méltó teljesítmény, kérjük, jelölje a Design Management Díjra, valamint tájékoztassa erről a lehetőségről kollégáit, szakmai partnereit.

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának 2015. május 6., a Design Management Díj jelölésének határideje 2015. április 22.

A 2015. évi Magyar Formatervezési Díj pályázat felhívása és a Design Management Díj felhívás az oldal mellékletei közül tölthető le.