fbpx Megkezdődött a mentorálási folyamat a MENTOR-NET projektünk keretében | SEED Alapítvány

Megkezdődött a mentorálási folyamat a MENTOR-NET projektünk keretében

Mentor-net logo

 

2012. január 10-én a MENTOR-NET projektünkben bemutattuk a projektben résztvevőknek azt az online tudásbázis felületet, amely lehetőséget biztosít minden információ megosztására és egy hatékony együttműködésre a teljes mentorálási folyamat során.

Ezzel egyidejűleg kezdhették meg a mentoráltak a VállalkozásIndítóTM online alkalmazás használatát is, mely az egyik legjobb megoldás arra, hogy egy kezdő vállalkozó áttekintse vállalkozása minden lényeges elemét, és a végén meg tudja ítélni, hogy vállalkozása mennyire "életképes". (A szoftver elnevezése csak arra utal, hogy leginkább egy vállalkozás indításakor hasznos ezen elemzés elvégzése).

A bevezető képzésen már személyesen találkoztak egymással, és dolgoztak együtt a mentorok és a mentoráltak, és megkezdődhetett a mentorálási folyamat.

Mivel a projekt egyik célja, hogy a mentorálási rendszert széles körben megismertessük, március 22-én délután Egerben egy nyílt workshopot szervezünk, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt. A részletekről egy későbbi hírlevélben adunk tájékoztatást.