fbpx Megújult a weboldal! | SEED Alapítvány

Megújult a weboldal!

Nagy öröm számunkra, hogy weboldalunk mind tartalmilag, mind látványban megújult. Reméljük, hogy Ön is könnyebben talál hasznos információkat és hírlevelünkön keresztül hazai, illetve nemzetközi programokról, fejlesztési lehetőségekről is értesülhet.

Kiemelt témáink: Esélyteremtés, Versenyképesség, Fenntarthatóság

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a fenti területeken Európai Uniós és nemzeti programok aktív szereplője, amelyekhez Ön is csatlakozhat. A különböző pályázatok, ösztöndíjak, képzések, valamint tanácsadások változatos módon járulhatnak hozzá személyes, szakmai és üzleti fejlődéséhez.

Hírlevelünk célja a naprakész információk átadása és a visszajelzésekre épülő folyamatos fejlesztés. Ehhez kérjük, regisztráljon új honlapunkon, illetve amennyiben rendelkezik korábbi regisztrációval, azt erősítse meg az új felületen is. (Természetesen korábbi feliratkozása is érvényes marad, de számítunk véleményére és szívesen megismerjük igényeit, javaslatait).

Oldalunkat folyamatosan frissítjük, reméljük, megtalálja az Önnek leginkább érdekes tartalmakat és programjainkon lesz alkalmunk személyesen is találkozni!