fbpx MENTOR FELHÍVÁS - Pályázat gyakorlott vállalkozók részére | SEED Alapítvány

MENTOR FELHÍVÁS - Pályázat gyakorlott vállalkozók részére

Mentor-net logo

A MAG Zrt. és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány az Európai Bizottság támogatásával „NETWORK OF MENTORS FOR WOMEN ENTREPRENEURS IN HUNGARY – MENTOR-NET” című projektjének keretében 12 mentor 24 kezdő vállalkozónő mentorálását végzi egy éven keresztül, havonta meghatározott témakörben. A témakörök tematikusan felépített vállalkozási ismereteket tartalmaznak. Jelen felhívásunkban tapasztalt, gyakorlattal rendelkező vállalkozók jelentkezését várjuk az egész ország területéről, akik a programban, mint mentorok vesznek részt, és készek tudásukat, tapasztalataikat megosztani kezdő vállalkozókkal.

Szívesen részt venne egy vállalkozóknak szóló projektben, melynek keretében ingyen képzést biztosítunk, valamint szélesítheti kapcsolatrendszerét és ismeretségét is növelheti nemcsak Magyarországon belül, hanem az Európai Unióban is?

Elhivatottnak érzi magát, hogy vállalkozói tapasztalatait másokkal is megossza, és szívesen nyújtana segítséget kezdő vállalkozónőknek?

Amennyiben kérdéseinkre igennel válaszolt, programunk Önnek szól!

A MENTOR-NET projekt célja egy olyan hálózat kialakítása, melyben mentorok segítik a kezdő vállalkozónőket cégük működtetésében, fejlesztésében. A hálózat az Európai Unió Versenyképesség és Innováció keretprogram pályázati felhívására alakult meg. A projekt egy kéttagú konzorcium munkájaként, a MAG–Magyar Gazdaságfejlesztési Központ vezetésével, a SEED Alapítvánnyal való együttműködésében valósul meg, az Európai Unió társfinanszírozásával.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Jelentkezési lap443.5 KB
PDF ikon A felhívás85.1 KB