fbpx MeXX növekedésmenedzsment | SEED Alapítvány

MeXX növekedésmenedzsment

A Liz Claiborne Alapítvány (USA) jóvoltából a SEED Alapítvány kétnapos növekedésmenedzsment tréninget szervez vállalkozónőknek.

Kiket várunk?

A képzésre szeretettel várjuk volt MEXX tréninges hallgatóinkat és más érdeklődő vállalkozónőket, akik úgy gondolják, hogy a üzlet elindításán túljutva, immár stabil növekedési pályára állítanák vállalkozásukat.

Miről lesz szó?

Az ismeretátadás és a készségfejlesztés felöleli a növekedésmenedzsmentet és a hálózatépítést, a növekedés pénzügyi feltételeinek átgondolását, humán erőforrás igény tervezését és a sikeres marketinget, valamint a szellemi tulajdonvédelmi tevékenységet. A kétnapos intenzív tréningen a következő öt témát járjuk körül:

  • A vállalkozás jelenlegi helyzetének értékelése, a lehetőségek és a veszélyek feltárása;
  • Küldetés, értékek, célok és jövőkép megfogalmazása;
  • Szervezetfejlesztési ismeretek és kommunikációs gyakorlatok, amelyek segíte­nek a növekvő vállalkozás speciális gondjainak megoldásában;
  • A külső kapcsolatrendszer tudatos építése, mint a növekedés alapfeltétele;
  • A növekedés technológiai és know-how aspektusai, ide értve a szellemi tulajdon védelmét is.

A tréninget Horváth Anna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója tartja.

Helyszín és időpont

Cím: a tréningeket a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület tréningtermében tartjuk.
1064 Budapest, Podmaniczky u. 75. I. emelet. (Megközelítés: a Nyugati pályaudvartól a 72-es trolival két megálló vagy 10 perc séta).

Időpont: 2008. november 27-28., 9:00-16:30.

Kávét, teát, ásványvizet, szendvicset biztosítunk.

Jelentkezés és a részvétel feltételei

A képzéshez a Liz Claiborne Alapítványnak, illetve további pályázati forrásoknak köszönhetően a résztvevőktől az eredetihez képest, még kevesebbet, csak jelképes hozzájárulást kérünk. Ennek összege 5000 Ft + áfa. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.

A jelentkezési lap a mellékletek közül letölthető.

Kérjük visszaküldeni lehetőleg e-mailben a seed@seed.hu címre, ha nem megoldható, akkor faxon (+36 (1) 315-0195) vagy postai úton (1024 Bp. Rómer F. u. 22-24.). A jelentkezések elfogadása érkezési sorrendben történik.

A részvételi díjat a jelentkezés szóbeli vagy írásbeli visszaigazolása után, átutalással kérjük befizetni, és az erről szóló bizonylatot az első tréningnapon bemutatni. Bankszámlaszámunk: (Raiffeisen Bank) 12001008-00106656-00100007. (A befizetés bármelyik Raiffeisen bankfiókban térítésmentes). A beérkezett összegekről számlát állítunk ki, amelyet az első tréningnapon adunk át, vagy igény esetén azonnal postázzuk.

Kiegészítő szolgáltatások

A tréning résztvevőinek sorsát - igény esetén - a képzési program zárása után is figyelemmel kísérjük. Tapasztalataink szerint csoportjaink egymástól is nagyon sokat tanulnak, és a későbbiekben is tartják egymással a kapcsolatot, önsegítő csoporttá válnak. Ehhez internetes fórumot biztosítunk, ahol on-line tanácsadást is nyújtunk.

Elérhetőségek, információ

Kérdéseit írja meg a seed@seed.hu e-mail címre vagy keresse az alapítvány munkatársait a +36 (1) 212-2179 telefonszámon.

Szeretettel várjuk a tréningen!

CsatolmányMéret
PDF ikon Meghívó a tréningre130.25 KB
Kategória: