fbpx Pénzes Péntek - 2009. szeptember 25. | SEED Alapítvány

Pénzes Péntek - 2009. szeptember 25.

Pénzes Péntek 2. avagy az Üzletfejlesztés Koreográfiája

Egy termék, egy érzés, egy üzlet, egy tánc. Ön tudja, hogy mit szeretne elérni, éppen ezért Ön a legalkalmasabb arra, hogy cégét vezesse. Csak Ön számít, hiszen ön teheti különlegessé üzletét. Kezdje például az erőforrásaival, optimalizálja! Máris mintha egy új céget vezetne!

Ha végignézi programunkat, ötleteket meríthet, és kockázat nélkül próbálhatja ki szolgáltatásainkat szeptember 25-én.

Az üzletfejlesztés hazai koreográfusai megmutatják Önnek, hogyan hívja "táncba" partnerét.

Táncpartnerünk ezen az estén Südi Iringó.

Belépő jegyek

OnLine regisztrálóknak: 4000 Ft
A helyszínen: 6000 Ft
(Az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

Minden regisztráló kap egy 20 000 Ft értékű Pénzes Péntek Utalványt, amit a rendezők által kínált szolgáltatásokra válthatnak be.

Regisztrálni a www.penzespentek.rilartstudio.hu/ oldalon lehet.

Ízelítő az est programjából

17:30 órától fogadjuk az érdeklődőket. Akik online regisztráltak, azok húszezer forint értékű utalványt vehetnek át a helyszínen.

Az est sztárvendége Südi Iringó (22 óra).

18:00-kor kerül sor a hivatalos megnyitóra és a fórumra, melynek témája a tanácsadás, a Coaching és a vállalkozás művészi szintre emelése közötti kapcsolat. Minden művész tudja, hogy a sikert nem adják ingyen, az ihleten, tehetségen kívül, a szisztematikus gyakorlás tesz valakit mesterré.

Válaszok tára. Készüljön egy kérdéssel!

Ebben a teremben a rendező cégek munkatársai rendelkezésre állnak személyes konzultációra.

Gondolattól a tettekig

Forgószínpadszerű program, ahol a résztvevők ízelítőt kapnak a lehetőségekből, megoldásokból interaktív, kérdezz-felelek formájában.

23 órától a "Pénzes Péntek, avagy az Üzletfejlesztés Koreográfiája" programot vesszük górcső alá az Önök és a SWOT-analízis segítségével.

Tréningterem

Itt trénerek segítségével próbálhatják ki a gyakorlatokat, játékokat a résztvevők, így saját maguk tapasztalhatják meg, hogy a tréning, mint munkamódszer milyen módon segíti egy cég életét, például a belső kommunikáció fejlesztésétől a csapatépítésig, a szervezet-fejlesztéstől a cég munkafolyamatainak uralásáig.

Tesztszoba - Tesztek a hatékony üzletfejlesztés szolgálatában!

A tesztek segítségével visszajelzést kap például: a nyelvtudásáról a nyelvtanár segítségével; személyiségéről a grafológus elemzése alapján; kommunikációs és konfliktuskezelő képességéről a tréner értékelése nyomán; üzletének egészségi állapotát is felméri az üzleti coach.

"Építési terület"

Az előző rendezvényen felállítottuk a Vállalkozók Tornyát, most a Vállalkozók Hídját építjük meg. Célunk azt bemutatni, hogy a tervszerű- gondolkodás és megvalósítás segítségével nincs áthidalhatatlan szakadék.

Kaszinó

Játékmesterek vezetik be az érdeklődőket az üzleti szimulációs játékok "titkaiba", közösen értelmezzük, hogyan segítenek bennünket az üzleti életben, a pénzügyi kultúra bővítésében és a vállalkozói készségek fejlesztésében. A Versenyelőny- (Leverage) játék célja, hogy a játékos hozzon létre egy olyan vállalkozást, amely rendelkezik a megfelelő felépítéssel, a szükséges működőképes rendszerekkel.

A Cashflow 101 játékban szabad közösen befektetni, egymástól vásárolni, cégek csődbe mehetnek vagy megélhetjük szárnyalásukat.

Ötlettár

10 - 15 (további) olyan kiállítót mutatunk be, akik segítséget tudnak nyújtani egy cég életében, fejlődésében.

A felhívás nyomtatható változata, és bővebb információ a szervezőkről, szolgáltatásaikról letölthető.

CsatolmányMéret
PDF ikon penzes_pentek_ismerteto.pdf511.96 KB