fbpx Sikeres évzáró rendezvény a Mentor-net program szervezésében | SEED Alapítvány

Sikeres évzáró rendezvény a Mentor-net program szervezésében

Mentor-net logo

A hóesés és a hideg idő sem tudta megakadályozni azokat, akik tenni kívántak a sikerért és részt vettek a MENTOR-NET program rendhagyó évzáró rendezvényén 2012. 12. 12 - én. Eger, Székesfehérvár és Kecskemét után a helyi Kereskedelmi és Iparkamra együttműködésével, Nyíregyháza adott otthont a vállalkozónők fejlesztését támogató programnak.

Másoktól tanulni nem hiábavalóság. Nincs ez másként az értékesítés területén sem. Czikkely Tibor, A hatás 6 alapelve - Hogyan használjuk értékesítésünkben, ami másnak már működik? című előadásából remek példákat láthattak a jelenlevők, milyen hatást gyakorolnak ránk mások, és azt is megtudhattuk hogyan lehet a jó mintákat lefordítani a saját tevékenyégi területünk és vevőink nyelvére.

Maradj nő sikeres vállalkozóként! - sikeres nő nem férfi című előadásból a női szerepek fontosságáról az egyensúly és az egyes női feladatok közötti sikeres koordinálás fontosságáról hallhattunk Érsek Emese előadásából. A kapcsolatépítő szünetet követően a mentorok és mentoráltak beszéltek személyes tapasztalataikról - kerekasztal beszélgetés keretében-, a siker érdekében tett lépéseikről. Egyetértésben foglaltak állást amellett, hogy a MENTOR-NET programhoz való csatlakozásukat mindenképpen sikeres lépésnek, egyedülálló lehetőségnek tekintik.

A délután folyamán a jelenlevők ablakot nyithattak a vállalkozásuknak! Nagyistók Tibor előadását nagy érdeklődéssel követték a jelenlevők. A gyakorlatban is megtanulhattuk hogyan kell rövid, figyelemfelkeltő videókat készíteni, és hogy tudunk vállalkozásunknak teret nyitni az egyre inkább kitárulkozó on-line platformon. Több trükköt is megtanulhattunk, amit a résztvevők a siker érdekében beépíthetnek személyes-, és vállalkozásuk életébe is.

A fórum megkoronázásaként a résztvevők között értékes ajándékcsomagok is kisorsolásra kerültek.

A mostani rendezvénnyel csak a 2012-es évet zártuk! A mentor-net program folytatódik a 2013-as évben is.

További részletekkel a www.mentor-net.hu oldalon találkozhatnak az érdeklődők.