fbpx Speciális tréningek | SEED Alapítvány

Speciális tréningek

GYEREVISSZA

A Gyerevissza Programban múlt héten elkezdődött a speciális tréningek időszaka, a elsején tárgyalástechnika, másodikán időgazdálkodás, harmadikán konfliktuskezelés, negyedikén pedig ügyfélkapcsolati témák kerültek terítékre a maximum 15-15 fős tréningeken.

Július 1. Hogyan tárgyaljunk hatékonyan vállalkozóként Erre a kérdésre kapnak ma választ a tréning résztvevői. A tárgyalástechnika alapjaitól a kérdezéstechnikán keresztül eljutni az értékesítéstechnikához. Miért fontos az első kézfogás? Mi is az az értő figyelem? - és a jéghegy csúcsa: Hogyan is adjam el a vállalkozásomat? Ezeket a kérdéseket válaszolta meg a tréner Szabó Marcell

Július 2. Mit csináljak jobban, hogy mindenre elegendő időm legyen? Célkitűzések átgondolása és hatékony időbeosztás és persze önismeret! Ezek az alapok mondta a tréner Wieland Veronika

Július 3. Konfliktusba kerültem, hogyan oldjam meg? Mit csináljak, ha ez az üzleti életben történik velem? Mit is kell valójában tudnom, hogy a konfliktusokat jól kezeljem? Ezekre keresték a választ közösen a résztvevők a tréningen.

Július 4. Ki is valójában az ügyfél vállalkozásunk számára? Nekem milyen a személyiségem és az ügyfelemnek? Hogyan tudjak vele jól kommunikálni, hogy az ügyfelem legyen és maradjon? Sárga, piros, kék, vagy zöld a színem? Hogyan is működik ez? Mély önimeret és elmélet után a résztvevők "akvárium" szituációkban gyakorolták az értékesítést és ügyfélkapcsolatot.