fbpx Szellemi tulajdonvédelem KKV-knál | SEED Alapítvány

Szellemi tulajdonvédelem KKV-knál

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Tisztelettel meghívjuk

Szellemi tulajdon, mint a KKV-k üzleti eszköze
(Könyvbemutató és szakmai ankét)

c. programra.

A Magyar Szabadalmi Hivatal (MSZH) az IPeuropAware projekt keretében, együttműködve az ITD Hungary ZRT-vel (az Enterprise Europe Network tagjával) és a SEED Alapítvánnyal, könyvbemutatóval egybekötött konferenciát rendez Budapesten, 2010. május 6-án, 9.30-14.00 óra között, az ITD Hungary Zrt Andrássy út 12. alatti székházában.

A rendezvényen bemutatják a “Szellemitulajdon-védelmi útmutató a bútor-, bőr-, cipő- illetve textiliparban tevékenykedő vállalkozások számára” című könyvet.

Abból a célból, hogy a kis- és középvállalkozásokat segítse a szellemitulajdon-védelem gazdag eszköztárának célszerű felhasználásában, az EU által finanszírozott “IPeuropAware – IP Awareness and Enforcement: Modular Based Actions for SMEs” projekt keretében útmutatókat készítettek a hamisítás által különösen érintett iparágakban (a bútor- bőr- textil és ruha- valamint a cipőiparban) tevékenykedő kis- és középvállalkozások számára. A rendezvény célja ezen útmutatók integrált magyar nyelvű változatának (melyet a résztvevők térítésmentesen megkapnak a helyszínen) valamint az  IPeuropAware projekt szerepének bemutatása, A résztvevők megismerkedhetnek továbbá az MSZH és a SEED alapítvány kis- és középvállakozókat támogató szolgáltatásaival, illetve tevékenységével. Néhány innovatív kisvállalkozás szellemitulajdon-védelmi gyakorlatának bemutatására és tapasztalatcserére is sor kerül a rendezvényen.

A eseményen a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: janos.gacs@hpo.hu, illetve: +36 1 474-5503

CsatolmányMéret
PDF ikon A konferencia programja272.26 KB