fbpx Tárgyalástechnika a legújabb Dobbantó Klub témája | SEED Alapítvány

Tárgyalástechnika a legújabb Dobbantó Klub témája

DOBBANTÓ logo

Időpont: 2015. október 20. kedd, 17.00 órától kb. 19.00 óráig

Helyszín: Colabs Startup Center Buda (BKIK épület), IV. emelet

Cím: 1016 Budapest, Krisztina körút 99.

Téma: Tárgyalástechnika

„Az üzenet hiteles, ha azt mondja a száj, amit a szív és az ész diktál. Ehhez nem kell színésznek lenni; az kell, hogy amit az ember mond, azt higgye is és tudja is” – fogalmazta meg bő két évtizede az emberi kommunikáció talán legfontosabb szabályát Montágh Imre nyelvész, beszédművelő. Gyakorló kommunikátorként nem mehetünk el szó nélkül e gondolatok mellett. A bennük megfogalmazott szabályt a gyakorlatban meglepően nehéz érvényesíteni, ugyanakkor munkánk sikere azon múlik, hogy képesek vagyunk-e a hihetőségen túl hitelesek is lenni, legyen szó meggyőzésről vagy tárgyalási helyzetről.

Milyen a hatásos énmegjelenítés a társas helyzetekben? Vannak-e karakteres különbségek a "nőies" és a "férfias" tárgyalás között? Milyen kommunikációs stílussal érvényesülhetek finoman, de ellentmondást nem tűrően? Az e kérdésekre adott válaszok utat mutathatnak a hiteles kommunikáció útvesztőiben.

A tárgyalástechnikai workshopot Bokor Tamás kommunikációkutató, tréner, a Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi Intézetének adjunktusa tartja. Ezen az interaktív eseményen a résztvevők közös erőfeszítése ismerteti fel a hatékony és hatásos tárgyalástechnikai fogásokat, amelyeket néhány saját élményen alapuló gyakorlat keretében meg is erősítünk.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín befogadóképességét figyelembe véve kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd előre Zsombok Daniellánál a 06-20/665-0376-os telefonszámon vagy a zsombok.daniella@flowpr.hu e-mail címen!