fbpx TEDxSomlóiStWomen | SEED Alapítvány

TEDxSomlóiStWomen

TEDxSomlóiStWomen logo

A SEED Alapítvány munkatársainak szervezésében valósul meg a legelső magyarországi független TEDxWomen rendezvény december 2-án, vasárnap Budapesten! A TEDxSomlóiStWomen konferenciával Magyarország is bekapcsolódik a nőket ünneplő önszerveződő TEDxWomen 2012 események sorába, amelyeknek fő témája a "The Space Between" vagyis "köztes helyek".

A TEDWomen 2012. december elsejei washingtoni konferenciáját követő napon a világ számos országában, az idén először Magyarországon is, független TEDxWomen rendezvényeken találkoznak azok a nők, akik a szabályok újragondolásával keresik a kiutat a fekete-fehér perspektívákból, hogy meglássák a kettő közötti árnyalatokat, hogy távolabbról szemlélve megismerjék a nagy egészt, és felfedezzék, hol van szükség több megértésre, együttműködésre.

Fontos információ: az első magyar TEDxWomen konferencián csak százan vehetnek részt. Napokon belül megnyitjuk a regisztrációt az esemény hivatalos honlapján, amelyről a SEED Facebook oldalán azonnal értesítünk Benneteket.

Kapcsolódj be, és találd meg a helyed köztünk!