fbpx Valódi elköteleződés és bevonódás? Innovatív gyakorlati módszerek a HR kezében! | SEED Alapítvány

Valódi elköteleződés és bevonódás? Innovatív gyakorlati módszerek a HR kezében!

GYEREVISSZA

A munkavállalók a vállalkozások erőforrásai, csakúgy, mint az anyagi erőforrások, a pénz, a gépek és az energia. Azonban az emberi erőforrások egy lényeges ponton különböznek az egyéb erőforrásoktól: lelke van, érez, gondolkodik, önálló akarattal bír. Ezért speciális bánásmódot igényel és érdemel. Sok vállalkozó elfeledkezik erről a tényről, és egyfajta pénzbedobó automatának tekinti a munkavállalóit: jobb esetben úgy gondolkodnak, hogy ha több pénzt „dobnak bele”, akkor magasabb teljesítményt is kapnak. Rosszabb esetben kevesebb pénzért szeretnének magasabb teljesítményt.

Mindkét alapállás hibás:

  • attól, hogy több pénzt adunk a munkavállalóknak, még nem fognak magasabb teljesítményt nyújtani
  • ha pedig kevesebb pénzt kapnak, akkor egészen biztosan alacsonyabb lesz a teljesítményük.

Jöjjön el következő fórumunkra, amely a Gyerevissza Program keretén belül a „A vállalati felelősségvállalás emberi oldala” fórumsorozat utolsó alkalma.

Valódi elköteleződés és bevonódás?

Innovatív gyakorlati módszerek a HR kezében!

Időpontja: 2013. október 28. hétfő 900 - 1200

Helyszíne: New Code Oktatási Központ, 1063 Budapest, Munkácsy u. 27. I. emelet /Csengő: New Code/

Előadások

Moderációs technika, eszköz a csapathatékonyság növelésére

Wieland Veronika, moderátor, ügyvezető, Wieland és Wieland Kft.

A hatékony teljesítmény a cég motorja – Mitől lesznek motiváltak a munkatársaink?

Barnóczki Annamária, PCC Executive Coach és HR tanácsadó, Anima Partners

TEDxCorporate szellemisége

Balázs Tibor, ügyvezető igazgató, SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány

Előadók

Wieland Veronika

Tréner, coach, moderátor, szervezetfejlesztő és egy sikeres vállalkozás vezetője. Több mint 12 éve foglalkozik készség- és szervezetfejlesztéssel. Több éven át dolgozott képzési és fejlesztési vezetőként egy multinacionális cégnél. Ő a Coaching Camp egyik megálmodója. Magyarországon a moderáció módszertan lelkes híve és képzője. (www.szer-tar-net.hu)

 

 

Barnóczki Annamária

PCC Executive Coach és HR tanácsadó, 15 éve foglalkozik a humán erőforrás menedzsment különböző területeivel, és néhány év vezetői tapasztalattal is rendelkezik. Jelenleg az Anima Partners www.animapartners.com) vezető coacha és HR tanácsadója. 2010 óta a Magyar Coach Egyesület elnöke, valamint 2012 óta a Magyarországi Coach-szervezetek szövetségének alelnöke is. Az International Coach Federation (ICF) tagja, ahol megszerezte a nemzetközi minősítést, az ún. PCC (Professional Certified Coach) szintet, valamint az Európai Üzleti, Oktatási és Tudományos központ (European Centre for Business, Education and Science) tudományos tanácsának tagja is.

Balázs Tibor

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója, a vállalkozásfejlesztés területén az innovatív, új módszertanok lelkes úttörője. A TEDxSomlóiStWomen licenszgazdája (www.tedxsomloistwomen.com), valamint TEDx mentorok közösségének tagja, feladata, hogy nemzetközi szinten népszerűsítse a TED és TEDx szellemiségét, valamint segítse a TEDx licenszt igénylők munkáját. Vallja, hogy a TEDxCorporate egy újfajta inspiráció a vállalati kultúra erősítésére és eszköz a munkavállalók motiválására.

Az előadást interaktív vita folytatja a résztvevőkkel. A fórumot vezeti: Potápi Rita, SEED Alapítvány

 

A fórumokon előzetes regisztrációt követően térítésmentesen lehet részt venni. Jelentkezés: gyerevissza@seed.hu emailcímen.