fbpx 2016 a rugalmas vállalkozások éve lesz! | SEED Alapítvány

2016 a rugalmas vállalkozások éve lesz!

Hírlevél sorszáma: 
183
Kiküldés dátuma: 
2016. január 04, hétfő

A GINOP-5.3.1 program keretében elkezdődött azoknak a kis-és középvállalkozásoknak a kiválasztása, akik számára 2016-tól összesen 5 milliárd Ft pályázati forrás áll rendelkezésre, hogy működésükben a rugalmas foglalkoztatási formákat bevezessék. A pályázat célkitűzése, hogy a konvergencia régiókban működő kkv-k szakmailag magas szintű, száz százalékosan finanszírozott átvilágítási, tanácsadói és fejlesztői szolgáltatást vehessenek igénybe munkaszervezésük rugalmasabbá tételéhez.

A Rugalmas Vállalkozás projektet a CONSACT-SEED konzorciuma valósítja meg, komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatásokat biztosítva a vállalkozásoknak.

Projektünk megvalósítása során stratégiai célunk a KKV-k vállalati munkaszervezési kultúrájának javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása. Munkánk közvetlen célja, hogy komplex szervezet- és kompetenciafejlesztési szolgáltatások biztosítása mellett, meghatározott módszertan keretében segítséget nyújtsunk a rugalmas foglalkoztatási módok bevezetésében a hátrányos helyzetű munkavállalók esélyeinek javítása érdekében.

Miért éri meg részt venni?

A támogatás elosztása kétkörös pályázat keretében valósul meg.

  • Az „A komponens” keretében a projekt konzorciuma díjmentesen átvilágítja vállalkozását, és a rugalmas foglalkoztatás bevezetéséhez cselekvési tervet készít vállalkozása számára.
  • A „B komponens” keretében az átvilágított vállalkozások a cselekvési tervük alapján támogatást igényelhetnek a rugalmas foglalkoztatást elősegítő intézkedések, eszközbeszerzések megvalósítására.

Jöjjön el a nyitókonferenciára!

Január 12-n, Szegeden nyitjuk meg a programot. Kérjük, adja tovább a hírt, illetve jöjjön el Ön is az ingyenes nyitókonferenciára. Jelentkezni a Rugalmas Vállalkozás Projekt saját weboldalán, a www.rugalmasvallalkozas.hu-n lehet!