fbpx 2021. december 21. | SEED Alapítvány

2021. december 21.

Hírlevél sorszáma: 
291
Kiküldés dátuma: 
2021. december 21, kedd

Kedves Vállalkozónők és Kedves Vállalkozó Férfiak! 

Köszönjük, hogy idén is megtiszteltetek bizalmatokkal és bekapcsolódtatok programjainkba, velünk fejlődtetek, közreműködésünkkel építettétek üzleti, nem ritkán magánéleti kapcsolataitokat és követtétek eseményeinket. 

Most a megérdemelt pihenésé a főszerep, a SEED Alapítvány munkatársai, szakértői is hátrébb lépnek egy kicsit, hogy jövő évi terveinkkel és energiával telten fogadhassunk benneteket 2022-ben is. 

A karácsonyfa alá fogadjátok tőlünk szeretettel az idei év híreinek megkoronázásaként azt a két elektronikus kiadványunkat, amik Rólatok és Nektek szólnak. Az itt bemutatott történetek a SEED vállalkozói közösségének tagjaitól származnak, és nem csak élvezetes tartalmakat nyújtanak, de egyben inspirálóan hatnak jövő évi terveitekhez. 

Jövőre is SEED-del, lélekkel, változatos programokkal várunk benneteket!

Meghitt pillanatokkal, finom illatokkal és ínycsiklandó ízekkel teli ünnepeket kívánunk!

 

25 jógyakorlat a Személyes Vállalkozói Mentorprogramból

Nagy örömmel és büszkeséggel nyújtjuk át a SEED Alapítvány legújabb kiadványát, amely mentorprogramunk 25 jógyakorlatát mutatja be, kiegészítve a szintén a mentorálási folyamatokról szóló, korábban készült 6 kisfilmmel. A kiadványban bemutatott jógyakorlatokból kiderül, hogy milyen sokszínű a csapat, amelyik részt vesz ebben a programban, hogy mennyire változatosak a problémák, amelyekkel a... Read more

30 Inspiráló Vállalkozónő - Dobbantó Sztorik

DOBBANTÓ logo
A Dobbantó program 10 éves jubileumának alkalmából a Budapest Bank ünnepi kiadvánnyal készült, amelyben 30 olyan sikeres vállalkozónő meséli el személyes történetét, akik maguk is elvégezték a Dobbantó tréninget. A kiadvány bemutatása és az ünnepi alkalom a járványügyi helyzet miatt erre az évre tolódott. A Budapest Bank 2010-ben indította el „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek”... Read more